Naša stranka Mostar podržala svog organizatora studentskih prosvjeda

Datum objave: 14.10.2020   Broj čitanja: 356
Da u BiH ništa ne može proći bez politike, potvrdio je i današnji studentski prosvjed u Mostaru čiji su organizatori na izbornim listama i bore se za sjedanje u vijećničke fotelje svojih lokalnih zajednica.
Naša stranka Mostar podržala svog organizatora studentskih prosvjeda

 

Današnji prosvjed u Mostaru podržala je i Naša stranka, građanski politički koncept kojem je cilj srušiti dominaciju Hrvata u Mostaru, odnosno žele odlazak hrvatskog gradonačelnika i hrvatske većine u Gradskom vijeću Mostara. Da ne kriju političku podršku prosvjedima, potvrđuje i fotografija s jednim od organizatora, Markom Vračevićem koji je još uvijek, prema pisanju stranice "Hrvatski aktivisti" u bazi HDZ-a BiH, međutim bit će na listi za Gradsko vijeće Naše stranke u Mostaru. S obzirom da se HDZ BiH nije izjasnio oko prosvjeda, očito je da će se od svog člana morati oprostiti jer je otkrio tzv. građanski koncept. S obzirom da mladi političar nosi i transparent s natpisom "nemamo za germe", Hrvatski aktivisti pozvali su te dvije stranke na odgovornost i pomoć svom članu.


Novi prosvjed najavljen je već za 10 dana, a samo naivan ne može shvatiti da je cilj gurnuti prosvjede što bliže izborima kako bi se dohvatio pokoji izborni poen. Isti scenarij redovito se viđa pred izbore u BiH, a najgore je bilo 2014. kada su tzv. građani zapalili zgradu HDZ-a BiH i razbili lik Blažene Djevice Marije u istoj toj zgradi. Za njihovo dobro, bolje bi bilo da, ako tzv. građanski aktivisti već planiraju prosvjedovati, ovog puta budu odgovorniji nego 2014. jer rušilački pohod na grad ne može donijeti nikome dobro. Osobito, ako iza njega stoje političke opcije. Jer, Mostar je grad svih njegovih građana, a ne nikakvih tzv. građanskih koncepata koji ga događanjem naroda žele vratiti u prošlost!


Pismo na redakcijski mail uputio čitatelj iz Mostara koji se potpisao kao Ultras

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero14.10.2020 23:37 sati
    HDZ je stvorio dvije države, a Hrvatski branitelji borili su se i za državotvorni HDZ! Mali majmun je HDZ-ovac bio nego kad je osjetio da ne može biti uhljebljen prešao je u Našu stranku čiji sponzori daju poslove jer se radi o probošnjačkoj priči, a svaki islamizirani Hrvat je za njih dobar Hrvat. Aluminij opet radi, sada na zdravim temeljima!
  • 14.10.2020 20:13 sati
    I sta je taj HDZ busajuci se u hravtstvo, dobro donio hrvatskom puku, osim nepotizma, uhljebljivanja, pljacke, propasti Aluminija ....
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio