SDA pravi predizborne derneke, a susjedstvo uvodi policijski sat

Datum objave: 17.10.2020   Broj čitanja: 402
Dok ozbiljne države pokušavaju svjetsku pošast držati pod kontrolom, najveća bošnjačka stranka SDA još se jednom potvrđuje kao jedan od simbola idiotizma u ovoj državi.
SDA pravi predizborne derneke, a susjedstvo uvodi policijski sat


U Tuzlanskoj županiji opet su organizirali predizborni skup na kojem su sve što je hodalo ugurali u dvoranu. Pitanje je, s obzirom kako im se tope glasovi u Tuzlanskoj županiji, ako se itko od ovih sa skupa zarazi, kako misle ući u općinska i gradska vijeća ili osvojiti načelničke i gradonačelničke pozicije ondje gdje imaju šanse.


A dok fotografija iz Srebrenika govori puno, u bh. susjedstvu, u Crnoj Gori, uveli su policijski sat.

Crnogorske zdrastvene vlasti odlučile su u subotu da se restriktivne mjere uvedu u pet gradova u "crvenoj zoni" po broju zaraženih koronavirusom, a odluka o mogućem zatvaranju Podgorice donijet će se nakon što stignu rezultati 200 uzoraka iz Njemačke.


Od ponedjeljka se policijski sat od 22 do 5 sati uvodi u Budvi, Ulcinju, Cetinju, Kolašin i na Žabljaku, ukljućujući zatvaranje škola, vrtića i ugostiteljskih objekata, rekao je direktor crnogoskog Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša za TV vijesti.


Dodao je da se mjere uvode jer je stopa zaraze u tim gradovima više od 800 na 100.000 stanovnika.

Nakon što je u rujnu počeo naglo rasti broj oboljelih, vlasti su uvele tzv. semafor po kojem se lokalne mjere uvode ovisno od broja oboljelih.

U posljednja 24 sata  registrirano je 146 novozaraženih i troje umrlih. Broj aktivnih slučajeva u zemlji trenutno je 4428, ili 703 na 100.000 stanovnika.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio