PREDSJEDNIK O BAKIRU I SEBIJI: ONA JE SPECIJALIZIRALA U ZAGREBU, A NE U ISTANBULU

Datum objave: 23.10.2020   Broj čitanja: 788
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je, za razliku od premijerskog mandata, postao dužnosnik koji je doslovno u misiji obrane Hrvata kako u Hrvatskoj tako i svugdje u svijetu.
PREDSJEDNIK O BAKIRU I SEBIJI: ONA JE SPECIJALIZIRALA U ZAGREBU, A NE U ISTANBULU

 
Jednu njegovu izjavu nijedan hrvatski medij nije prenio, a zbog čega je takva cenzura prema predsjedniku kojeg su donedavno skoro svi u RH podržavali, pitanje je.

Predsjednik se danas na pressici, uz tradicionalne napade na premijera Andreja Plenkovića, osvrnuo i na Bakira Izetbegovića, a tu izjavu teško je igdje pročitati jer je, očito, zabranjena iz nekih razloga u nekim hrvatskim medijima.

"Javio se nakon toga Bakir Izetbegović da kaže da sam ranije zvao i njega i da on nije želio da se odazove na moj poziv. Ja sam ga zvao kao lidera bošnjačkog naroda u Bosni i Hercegovini, kao što sam zvao i Dodika kao lidera Srba.

Odbio je doći i baš me briga. On je sin mnogo talentiranijeg oca, a njegova supruga je u Zagrebu specijalizirala tijekom 1992. - 1993. godine. Ne u Istanbulu, nego upravo u Zagrebu i oni nas sada nazivaju udruženim zočinačkih poduhvatom", poručio je predsjednik.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio