HNK Grude poražene u gostima, Uncuti osvjetlali obraz kluba

Datum objave: 25.10.2020   Broj čitanja: 970
Grude su otvorile prvenstvo Druge lige FBiH Jug s tri poraza, pa su nanizali tri pobjede, onda su nakon jučerašnjeg poraza od Turbine zaokružile novi niz od tri poraza.
HNK Grude poražene u gostima, Uncuti osvjetlali obraz kluba


Ako se niz nastavlja, onda bi sada trebale konačno krenuti pobjede.


Jučer je FK Turbina iz Jablanice bila bolji protivnik, a poraz je bio minimalan 2:1 što pokazuje dosta dobar angažman grudskih igrača, no nedovoljan za bolji rezultat.

Posebno je šteta to što je navijačka skupina Uncuti drugu gostujuću utakmicu zaredom na tribinama, a još nije osvojen bod. S tribina su Uncuti, koji bojkotiraju domaće utakmice (odluka donesena ranije u navijačkom kodeksu) poručili da im se strpljenje polagano bliži kraju, a kakve bi mogle biti reakcije ako se nastavi serija loših rezultata možemo samo pretpostaviti i sjetiti se početka tisućljeća kad su isti bili strah i trepet zapadne Hercegovine. Vrijedi istaknuti da su navijači odlično primljeni u Jablanici, a domaćine je posebno iznenadila atmosferu koju su stvarali tijekom čitave utakmice.


Novim porazom Grude su pale na deseto mjesto ljestvice, međutim poznajući mentalitet trenera i igrača iza kojih sada stoje i ozbiljni navijači, sigurno će se rezultati popraviti u vremenu koje predstoji.Grude.com
foto:fk turbina

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Torcida Grude26.10.2020 14:56 sati
    Pozamasna brojka uncuta Grude 👌
  • Bbb26.10.2020 10:46 sati
    Kosu uncuti... svaka cast...
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio