Potpis Aluminija i Advaita Groupe za nova tržišta

Datum objave: 26.10.2020   Broj čitanja: 375
M.T. Abraham Group, i njihova članica, Aluminij Industrija d.o.o., potpisali su desetogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu s Advaita Group.
Potpis Aluminija i Advaita Groupe za nova tržišta

 

Aluminij Industrija d.o.o. je potpisivanjem ovoga ugovora stekla važnog partnera u globalnoj trgovini aluminijskim proizvodima.

 

Advaita Group sa svojim znanjem, stručnošću, i mrežom globalnih suradnika će promovirati ponovni ulazak aluminija na globalno tržište.

 

Izvršni direktor i predsjednik Aluminij Industrije d.o.o. Amir Gross Kabiri kazao je kako će suradnja s Advaitom i njihovim iskusnim timom uveliko doprinijeti ulasku proizvoda aluminija na nova tržišta, što je ključno za postizanje njihovih ciljeva i za budući rast te kompanije Generalna direktorica Advaita Group Katia Pazvantova istaknula je pak kako je suradnja Aluminij Industrije d.o.o. i Advaita Tradea omogućena međusobnim povjerenjem, zajedničkim vrijednostima i njihovim povjerenjem u projekt.

 

"Radujemo se suradnji i proširenju iste na druge projekte u budućnosti", dodala je Pazvantova, priopćeno je iz press službe Aluminij Industrija d.o.o.

 

Potpis Aluminija i Advaita Groupe za nova tržišta
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio