Učitelj Stjepan Kolak BRUTALNO UBIJEN! Slučaj se zataškava

Datum objave: 27.10.2020   Broj čitanja: 3484
Poznati bugojanski učitelj Stjepan Kolak preminuo je 22. listopada, nakon što je brutalno pretučen u svome domu. Policija je o događaju izvjestila šturo, tek kad je sada već preminuli pretučen, no ne i da je napad rezultirao smrtnom posljedicom.
Učitelj Stjepan Kolak BRUTALNO UBIJEN! Slučaj se zataškava


„Dana 18.10.2020.godine oko 17,50 sati u PS Bugojno je prijavljeno da je u ulici Hadžialića Ograda, općina Bugojno, od strane dvije nepoznate osobe u obiteljskoj kući fizički napadnut K.S. rođen 1934.godine, nakon čega su isti izvršili premetačinu stvari.


Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su službenici policije koji su u obiteljskoj kući zatekli povrijeđenog, te istog uputili u Dom zdravlja Bugojno, odakle je prevezen u Županijsku bolnicu Travnik“, objavili su o događaju mediji, i ni slova više, premda je od smrti učitelja prošlo pet, a pokopa tri dana.


Obitelj je pak pokošena. Milijun pitanja vrti se u njihovim glavama, a najviše žele istinu.


„Kome si ti mogao smetati. Čovjek koji je svoj život posvetio školi i djeci i izveo tolike generacije djece. Čovjek koji je završio fakultet kad se moglo samo sanjati poslije rata 1945. Čak si i moj učitelj bio. Poseban si bio i ostao. Čovjeka od 86 godina mogu samo tako pretući i polomiti sve na tebi samo monstrumi. Dragi moj striko, svi smo uz tebe. Cijela naša obitelj je potresena ovim činom. Srami se Bugojno jer znaš tko su počinitelji, a šutiš“, napisala je na Facebooku bratična preminulog dok je još bilo nade da bi mogao preživjeti. Nažalost, to se nije dogodilo. Preminuo je četiri dana nakon što je pretučen u svom domu, a pokopan 24. listopada. Jedina informacija koju obitelj ima o ovom gnusnom zločinu je da je „istraga u tijeku“. Više ne znaju, a o ovom zločinu i mediji šute. Obitelj se pita tko je imao srca ubiti čovjeka koji je naučio čitati i pisati toliko bugojanske djece.


Ovo nije prvo okrutno ubojstvo na području Bugojna. 2018. ubijena je 75-godišnja Ankica Krstanović iz naselja Jaklić. Starica je ubijena udarcima čekićem u glavu.


Hercegovina.info

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Stipe28.10.2020 12:19 sati
    Žalosno imenjače pok ti vječni ima Boga i pravde sve će se vratiti
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio