UBIJEN JE MARKO MAKA RADIĆ!

Datum objave: 09.11.2020   Broj čitanja: 9390
Čovjek koji je oslobodio mostarsko Bijelo polje, a koji je prema mišljenju mnogih nevino odrobijao 20 godina zatvora zbog zločina nad Bošnjacima ubijen je večeras u Mostaru.
UBIJEN JE MARKO MAKA RADIĆ!

 

Smatralo ga se jednim od najzaslužnijih ljudi za obranu Mostara, unatoč montiranim optužnicama u kojima ga je bošnjačka politička elita pod svaku cijenu željela diskreditirati.


Prošle godine po izlasku iz zatvora dao je intervju za portal Pogled.ba. - Ja sam odlužio kaznu i danas sam slobodan čovjek. Moje puštanje iz zatvora nije bilo popraćeno nikakvim dočecima, čime se željela poslati poruka kako želim nastaviti živjeti u miru, daleko od očiju javnosti. Očito je neki to ne žele i zato sam redovna tema njihovih tekstova. Do sada sam šutio, ali ovaj put moram odgovoriti jer se stvara dojam kako se skrivam u Hrvatskoj. Ponavljam, ja sam odslužio kaznu, danas sam slobodan čovjek i ne skrivam se - Radićeve su riječi. Godinu dana kasnije oduzet mu je život, a ubojstvo, prema neslužbenim informacijama, nije motivirano međunacionalnim sukobima.


Grude.com

UBIJEN JE MARKO MAKA RADIĆ!
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ja11.11.2020 00:18 sati
    Pocivao u miru Božjem! Strasno
  • 09.11.2020 20:34 sati
    koja ga bagra ubi
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio