Migranti koji su ubili mladića iz BiH pobjegli su, Aglaras nije ubojica

Datum objave: 20.11.2020   Broj čitanja: 483
Migrant Hacham Aglaras koji je jučer uhićen u Sarajevu pod sumnjom da se dovodi u vezu s ubojstvom mladića na Otesu oslobođen je tih optužbi jer se kriminalističkom obradom ustanovilo da on nema veze s ubojstvom.
Migranti koji su ubili mladića iz BiH pobjegli su, Aglaras nije ubojica


Aglaras je nakon velike policijske akcije lociran i uhićen na Stupu u napuštenom objektu kod Energoinvesta. On je odmah odvezen u pritvorsku jedinicu, a danas se očekivalo prebacivanje u Tužiteljstvo SŽ.

Ipak, Aglaras je danas predan Službi za poslove sa strancima BiH gdje će se osigurati njegovo prisustvo jer se nije moglo ustanoviti da ima ikakve veze sa ubojstvom.

"Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama i izvršenih neophodnih provjera, utvrđeno je da se navedena osoba trenutno ne može dovesti u vezu s izvršenim kaznenim djelima, te je isti, obzirom da se radi o stranom državljaninu - migrantu, predat na dalje postupanje Službi za poslove sa strancima BiH.

Dodali su da policija pod nadzorom nadležnog Tužiteljstva intenzivno nastavlja poduzimati mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja i dokumentiranja izvršenih kaznenih djela.


Policijske agencije i dalje tragaju za još dvojicom muškaraca koji bi se mogli dovesti u vezu s ubojstvom jedne osobe na Otesu i ranjavanjem još dvije u utorak navečer.

Kako je došlo do uhićenja pogrešne osobe trenutno nije poznato, kao što nema informacija za javnost dokle je potraga za ostalim osumnjičenima.

Opasni ubojica ili više njih su na slobodi, no to u BiH odavno nije neka novost...

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio