Grude i Drinovci sutra će se oprostiti od svog Hrvoje Glavote

Datum objave: 22.11.2020   Broj čitanja: 7111
Grude i rodni Drinovci sutra će se oprostiti od Hrvoje Glavote. Oproštaj od mladića čiji je mladi život ugašen prošlog petka kreće u ponedjeljak u 14.00 sati ispred mrtvačnice u Drinovcima, a obitelj prima sućut u mrtvačnici od 13.00 sati.
Grude i Drinovci sutra će se oprostiti od svog Hrvoje Glavote


Pogreb će se obaviti na mjesnom groblju Bartuluša-Drinovci.

Prijatelji i poznanici iz Hrvojevih Drinovaca i iz općine Grude opraštaju se od ovog uzornog i vrijednog 29-godišnjaka. Ističu njegove kvalitete, od onih ljudskih do onih profesionalnih koje je iskazivao radeći kao kuhar. - Što reći o mladiću koji je tek počeo živjeti, a kojeg ćemo pamtiti samo po dobru? Bio je vrijedan i požrtvovan za svoju obitelj i prijatelje. Bio je vrstan kuhar, školovao se za to. Radio je u jednom restoranu u poznatom skijalištu Kitzbühel u posljednje vrijeme. Za njega se sve najbolje može reći, bez da se i u čemu pretjera - pričaju kroz suze.

Od Hrvoja se opraštaju i nekadašnji školski kolege. - I dobri ljudi moraju umrijeti, ali smrt ne može ubiti njihova imena! Školski moj, počivaj u miru Božjem i nađi svoj mir gore među zvijezdama - jedna je od poruka.


Novinari i suradnici portala Grude.com izražavaju iskrenu sućut obitelji mladića.


Grude.com

 

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio