FOTO: Ovaj hrvatski gradić u BiH na najljepši je način otvorio vrijeme priprave za Božić

Datum objave: 29.11.2020   Broj čitanja: 1015
Na prvi dan manifestacije „Božić u Busovači“, posjetitelji su uživali u blagdanskoj čaroliji koja je obuzela Busovaču, a sve je započelo blagoslovom adventskog vijenca i paljenjem prve svijeće kod kipa sv. Ante Padovanskog u dvorištu župne crkve.
FOTO: Ovaj hrvatski gradić u BiH na najljepši je način otvorio vrijeme priprave za Božić

 

Uslijedilo je zajedničko ukrašavanje božićnog drvca i zabavni program uz duet „Ilijana i Josip“, kao odlična uvertira u niz događaja koji će biti održani za vrijeme trajanja manifestacije „Božić u Busovači“, a koju organizira Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača u suradnji s udrugom „Mladi zajedno“.

Mirisi kuhanog vina i fritula, ulice ukrašene svjećicama i božićne melodije uistinu su upotpunile blagdansku čaroliju u Busovači.

U sklopu manifestacije, koja će trajati do 25. prosinca, bit će održano osam nastupa busovačkih bendova i prijatelja iz susjednih općina, kao i recitacije naših najmlađih na blagdan svetog Nikole, te Božićni sajam Zajednice žena HDZ-a BiH „KKK“ Busovača.

Uz zabavni program, posjetitelje očekuje i kuhano vino, ukusne fritule i ostale delicije u adventskim kućicama ispred župne crkve sv. Ante Padovanskog koje će raditi svake subote i nedjelje od 17:30 sati. Članice Zajednice žena HDZ-a BiH "KKK" Busovača od prikupljenih sredstava pomažu osobama u potrebi.

Manifestacija je organizirana sukladno mjerama i preporukama nadležnih tijela, te organizatori pozivaju sve posjetitelje da se ponašaju savjesno i odgovorno prema sebi i drugima.

"Božić u Busovači donosi puno lijepih uspomena najmlađima, ali i starijima. Stoga, uistinu vrijedi posjetiti adventske kućice, doživjeti blagdanski duh i probuditi u sebi radost Božića", poručili su organizatori.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio