Marica iz Života na vagi: Brata spasila od suicida, a u istoj noći ubila joj se prijateljica

Datum objave: 10.12.2020   Broj čitanja: 883
Kandidatkinja nove sezone 'Života na vagi', Marica Korolija otvoreno je progovorila o teškim situacijama koje je proživjela u životu. U showu je progovorila i o teškim odnosima u obitelji, a nakon izlaska, kaže, situacija je još gora
Marica iz Života na vagi: Brata spasila od suicida, a u istoj noći ubila joj se prijateljica

 

- Situacija nije bolja. Čak štoviše, gora je, ali bila sam spremna na to. Vrijeme liječi sve pa se možda i to popravi. Nema više polovičnih odnosa u mom životu. Ili jesi ili nisi uz mene, nema ništa između, ni ništa manje, jer ne zaslužujem manje - kazala je za RTL Marica koja je nakon izlaska odlučila da će se još više posvetiti sebi, te je izgubila dodatnih 18 kilograma. 

 

Podsjetimo u showu je priznala kako je imala dva iznimno traumatična iskustva te priznala da je 14 godina nije imala vremena procesuirati to niti plakati.  - Imala sam negdje oko 16-17 godina. Mama me nazvala na mobitel, bilo je dva ujutro i rekla da brzo dođem preko u kuću u štagalj jer da brat nije dobro. Dotrčala sam, rekla mami da nas ostavi na samo, i u suzama se brzo popela po lojtri kako bi ga spustila s omče jer je visio na rubu želeći se ubiti. Uspjela sam mu odbaciti omču s vrata i nagovoriti ga da se spust sa mnom dolje -  kazala je i dodala da to nije jedino užasno iskustvo koje je proživjela. - Tu noć, prijateljica mi je rekla da će se ubiti, a ja sam bila umorna od posla pa nisam ostala s njom jer je nisam shvaćala ozbiljno no ujutro oko pet su me probudili i rekli da se bacila pod vlak -  rekla je i naglasila da ju je još više potreslo što joj je prijateljičina majka rekla nakon svega.  - Više me šokiralo to što je njezina mama komentirala da sam bila ostala s njom ona bi danas bila živa. To me jako pogodilo i tu se promijenilo nešto u mojoj glavi no nisam imala vremena procesuirati to. Ja 14 godina nisam imala vremena plakati - kazala je Marica.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Tuga10.12.2020 15:57 sati
    Bože dragi šta sve živ čovjek može priživiti. Samo naprijed glavu gore drži se neka ti Bog bude u pomoći
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio