GRUDE: SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆI SPEKTAKL OVE GODINE

Datum objave: 11.01.2021   Broj čitanja: 3033
Iako je godina tek na početku, već sada je jasno da će se 15. i 16. siječnja, od 17:00 sati u Grudama održavati najveći sportski spektakl u ovoj godini.
GRUDE: SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆI SPEKTAKL OVE GODINE

 

Rukometašice Gruda sudjeluju u EHF kupu gdje su nakon pobjede nad crnogorskim Rudarom ušle među 16 najboljih ekipa starog kontinenta u ovom natjecanju.

Radi se o najvećem uspjehu ženskog rukometa Bosne i Hercegovine.

A protivnik im je trofejni, španjolski i europski klub Rocasa Gran Canaria koja je dva puta osvajala ovo natjecanje. Cure su bile i prvakinje Španjolske lige, stoga je jasno o kakvim se protivnicama radi. Uz RTV Herceg Bosne, utakmicu će izravno prenositi i EHF Televizija.

U HRK Grude svjesni su da je kvaliteta višestruko na strani Španjolki, no nema predaje. Igra se do kraja, dvije utakmice na domaćem terenu su tu, a iako nema publike, ispred malih ekrana podrška će biti ogromna.

Vrijedi naglasiti da je organizacijiski odbor tiskao "Karte podrške" čijom kupnjom svatko može pomoći organizaciju ovog događaja za kojeg je formiran poseban organizacijski odbor na čelu s načelnikom Gruda Ljubom Grizeljom.

Karte podrške se mogu kupiti u Motelu Kiwi, Orbiter G te putem PayPala: paypal.me/hrkgrude

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio