Marijana Mikulić se pokajala: Dno! Koliko je moguće biti go*no

Datum objave: 14.01.2021   Broj čitanja: 1533
Glumica Marijana Mikulić objavom na društvenim mrežama pokušala je učiniti dobro djelo, no ispostavilo se da je podržala čovjeka koji je sve novčane donacije potrošio na svoju ovisnost o kocki.
Marijana Mikulić se pokajala: Dno! Koliko je moguće biti go*no

 

Podijelila je naime, priču o ocu koji traži novac za svoju bolesnu suprugu, a kada je njegova prevara raskrinkana, Mikulić se javila na društvenim mrežama vidno uzrujana.

''Znači dno! Koliko je moguće biti go*no, koliko je moguće obmanjivati? Koliko je novca taj čovjek dobio. Ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti. Prestanite mi slati za objavu apela za pomoć jer ih više neću objavljivati! Ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila objavu jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu. Zbog ovoga ne potičem nikoga na nikakve uplate, zbog ovakvih smradova od ljudi'' napisala je i uz to dodala emotikone slomljenih srca.

 

Kasnije je dodala da je i sama bila žrtva krađe identiteta, te je njezina stara slika sa sinom bila ikorištena kao reklama za dječje sjedalice za auto, no ona s tim nema veze, nije nikada potpisala ugovor niti primila novčanu naknadu.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio