Detalji stravične nesreće u kojoj je zaraženi mladić usmrtio radnika na naplatnim kućicama

Datum objave: 23.01.2021   Broj čitanja: 1478
- Prizor je bio jeziv. BMW je probio vanjski zid, koji je od pune cigle, pregradni zid i na trećem zidu se zaustavio.
Detalji stravične nesreće u kojoj je zaraženi mladić usmrtio radnika na naplatnim kućicama

 

Osoba koja je poginula od udara je bila odbačena unutar prostorije upravne zgrade u koju je uletio, a kad su vatrogasci došli vrlo brzo nakon poziva za intervenciju u 5.32 minute vozač je još bio za upravljačem BMW-a. Mislili su da je i on mrtav, ali kad su pokucali i malo polupali on se trznuo. Nešto nesuvislo je govorio da ga boli kuk, glava, a vrlo brzo iza njih, možda nakon jedne minute je došla hitna pomoć. Moji dečki su krenuli s intervencijom na vozilu jer nije bilo jednostavno u tom skučenom prostoru izvući ozlijeđenog iz automobila. Vrata se nisu mogla otvoriti, a samo po zadnjem dijelu se moglo zaključiti da se radi o BMW-u.

Ispričao nam je to jutros Ivica Maceković, vršitelj dužnosti zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica čijih je šest vatrogasaca s jednim navalnim vozilom sudjelovalo u izvlačenju ozlijeđenog na naplatnoj postaji Mraclin autoceste A11 u smjeru Siska.

Ozlijeđeni je bio u BMW-u koji se velikom brzinom zabio u objekt HAC-a pored naplatnih postaja.

 

Intervencija vatrogasaca je okončana u 7.34 sati, a vatrogasci su nakon što su uklonili dijelove vozila da bi se moglo doći do unesrećenog pomogli ekipi Hitne pomoći da ga premjeste na nosila i oni su ga potom preuzeli i odvezli u bolnicu. Kako doznajemo, prvo je prebačen u KBC Zagreb, no nakon što je ondje utvrđeno da je pozitivan na koronavirus, transferiran je u KB Dubrava. Neslužbeno doznajemo da je prilikom dolaska na Revro bio pri svijesti, ali s teškim tjelesnim ozljedama.

Prema riječima vatrogasaca prava je sreća da nije bilo još više smrtno stradalih.

Prema onome što se dosada uspjelo ustanoviti, a što su vidjeli neki koji su bili na mjestu nesreće vozač BMW-a uopće nije kočio, ali na mokrom i skliskom kolniku nisu se ni vidjeli jutros tragovi kočenja vozila, pa se pretpostavlja da se punom brzinom zabio u zgradu. Ali, to tek treba ustanoviti policija koja je jutros počela s obavljanjem očevida.

Kako je priopćio HAC, njihov djelatnik sjedio je na svom radnom mjestu i na mjestu je poginuo. Doznajemo da je poginuli radnik imao 54 godine.

 

Jutarnji list

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ...23.01.2021 22:50 sati
    Bitno da ga je testiralo nepouzdanim testom na bezopasni virus! Mamu vam ispra nu.
  • Ero23.01.2021 17:13 sati
    Kakvi pijan, zaražen koronom i pod temperaturom. Žalosno!
  • Ispravak23.01.2021 17:10 sati
    Prikladnije bi bilo napisati pijani mladic, a ne zarazeni.. nesretnom covjeku pokoj vjecni...
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio