Kada će se normalno moći iz BiH u Hrvatsku i obratno?

Datum objave: 24.01.2021   Broj čitanja: 29927
Tijekom nedjelje sastat će se članovi stožera civilne zaštite RH i ministri koji će potom raspraviti o eventualnom popuštanju epidemioloških mjera, potvrdio je to ministar unutarnjih poslova i čelnik stožera civilne zaštite Davor Božinović na sjednici Vlade ovog tjedna.
Kada će se normalno moći iz BiH u Hrvatsku i obratno?

 

Krajem mjeseca, točnije, 31. siječnja prestaje vrijediti Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

Time je zabranjeno okupljanje više od 25 ljudi, obustavljen je rad ugostiteljskih objekata i pružanja ugostiteljskih usluga na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Također, mnogi se pitaju hoće li moći konačno preko granice obitelji, prijateljima u shopping...

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 24.01.2021 15:43 sati
    Ne
  • N24.01.2021 10:40 sati
    Žalosno je što ljudi koji su rođeni ovdje nemogu vidjeti svoje roditelje, a ako dođu to ih debelo košta i oduzme im dva dana zbog testiranja, a pritom da nemogu od svoje kuće ponijeti domaćih namirnica, malo raštika, pečenicei jaja. Ja sam se školovala u Hrvatskoj i hranila se od kuće, a tamo sam radila za postanarstvo. Meni je to strašno da roditelj ne može svome djetetu poslati što je proizveo.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio