Oglasio se medicinar koji je tukao vozača: 'Znamo svi tko je policajac koji me proziva'

Datum objave: 25.01.2021   Broj čitanja: 3953
U incidentu koji se danas dogodio na prosvjednoj šetnji zdravstvenih djelatnika u Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru, sudjelovao je i jedan mladi muškarac koji je na sebi imao jaknu Gorske službe spašavanja Konjic.
Oglasio se medicinar koji je tukao vozača: 'Znamo svi tko je policajac koji me proziva'

 

Nakon prosvjedne šetnje oglasili su se najprije iz spomenute stanice GSS-a.

'Želimo da obavijestimo javnost da GSS Konjic danas nije imao nikakvih aktivnosti u Mostar i svako korištenje naših obilježja i uniformi je bilo neovlašteno i nedozvoljeno. Ograđujemo se od svih pojedinaca  koji su nosili uniformu kupljenu novcem poreznih obveznika u osobnu promociju i vlastite potrebe. Posebno se ograđujemo od njihovih postupaka', priopćili su iz GSS-a Konjic.
 

Nakon toga muškarac im je poručio kako će im vratiti jaknu te kako mu je jasno što se ograđuju.

Potom je 'otvorio dušu' na svom profilu.

'Vidim dokle sve ovo ide. Žao mi je zbog mog današnjeg istupa i svega što ste vidjeli. Tu je bilo mnogo svjedoka i vidjeli su da nisam udarao čovjeka u autu, koji je onako kao da smo stoka želio proći kroz nas. Svjedoci su mnogi napada na mene i moje kolege ispred vlade. Naravno policija je čitav dan pratila grupu momaka koji su možda trebali izazvati nerede ne znam.', poručio je te dodao kako je pogriješio.

'Pogriješio sam, što sam i u životu i kod kuće i na poslu i na današnjem prosvjedu ono što znam jedino biti - iskren i uz svoje ljude. Taj čovjek iz auta nije dobio niti jednu ozljedu osim možda kasnije kada ih je došlo pet da udaraju mene i moje kolege. Ok neka ovo nema veze s politikom, neka sam ja kriv. Zna i policajac čiji sam status maloprije čitao tko sam, a mi svi znamo tko je i kakav je baš on  Žao mi je samo što možete tako lako popišati sve ono što je imalo vrijedno i normalno. PS. Zna policija u Mostaru da čovjek nije imao niti jednu ozljedu na sebi', dodao je.

Dobio je i mnogo poruka.

'Mnogo poruka kritike i mnogo poruka podrške sam dobio za moju glupost u Mostaru. Žao mi i čovjeka i mojih kolega koji jesu svjedoci, ali svakom svoja muka. I dalje vi svi znate pravu istinu, ali možda istina boli. Ja ću i dalje nastojati biti dobar potrudit ću se. Halalite umornom, nervoznom medicinaru koji je možda spasio puno života a sigurno nije povrijedio djeda. Status policajca je ružan jer je sve te male gluposti radio i sam', napisao je.

Podsjetimo, danas je tijekom prosvjedne šetnje došlo do incidenta kada je jedno vozilo pokušalo proći dionicom kuda su se kretali prosvjednici te je došlo do sukoba između vozača i prosvjednika, nakon čega se umiješalo još osoba, a sve je rezultiralo s dvije privedene osobe, prenosi Hercegovina.info.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio