Grudska Violeta obojila Roditeljsku kuću u ljubičasto

Datum objave: 26.01.2021   Broj čitanja: 3423
Violeta je stala uz Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljsku kuću.
Grudska Violeta obojila Roditeljsku kuću u ljubičasto

 

Kada spomenemo Roditeljsku kuću u Sarajevu automatski nam pada na pamet osmijeh djeteta, velika borba njenih stanovnika, hrabrost i neviđena snaga. Uvijek se sjetimo najhrabrije djece u Bosni i Hercegovini, djece oboljele od raka.

 

Da bi Roditeljska kuća bila ugodno, sigurno i lijepo mjesto za život, za borbu, odmor i još millijun drugih životnih situacija zaslužni su mnogi dobri, humani i ljudi velikog srca. Zaslužne su, također, mnoge društveno odgovorne kompanije koje svojim donacijama pomažu i omogućavaju da Roditeljska kuća funkcionira, da su njena vrata uvijek otvorena za najsnažniju djecu na svijetu.

 

Jedna od takvih kompanija je i naša Violeta, koja je tokom godina pružila pomoć mnogim udruženjima, a sada je stala i uz Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljsku kuću. Naime, oni su odlučili da na duži vremenski period opskrbljuju Roditeljsku kuću higijenskim potrepštinama, svim onim što je potrebno obiteljima da bi njihov drugi dom bio blistav, mirisan i najugodnije mjesto za život tokom najtežih dana u njihovim životima.

 

„Suradnja sa Violetom i dugotrajna pomoć koju nam nude je zaista nešto vrijedno za nas i naše obitelji, jer potrebno je dosta truda i sredstava da bismo osigurali sve ono što treba da jedan dom opstane. Zahvalni smo Violeti na podršci i što stoje na raspolaganju za pomoć svima onima kojima je pomoć potrebna“, rekao je Fikret Kubat, direktor Udruženja „Srce za djecu“.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 26.01.2021 19:46 sati
    👍
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio