Nakon najave Mastercarda Bitcoin se približio magičnoj granici od 50 tisuća dolara

Datum objave: 12.02.2021   Broj čitanja: 426
Kriptovaluta bitcoin jučer je dosegnula novi najviši nivo u povijesti, čemu su prethodile pozitivne najave velikih svjetskih tvrtki o ulasku na ovo novo tržište.
Nakon najave Mastercarda Bitcoin se približio magičnoj granici od 50 tisuća dolara

 

Najpopularnija kriptovaluta prešla je granicu od 48.000 američkih dolara zahvaljujući izdavaču kreditnih kartica Mastercard, jer je tvrtka najavila da će uskoro vlasnicima kartica na svojoj mreži omogućiti obavljanje određenih transakcija u kriptovalutama.

Na tržištu kriptovaluta Bitcoin se popela na 48.481 dolar, malo premašujući prethodni maksimum, također dosegnut ove sedmice.

"Bez obzira na vaše mišljenje o kriptovalutama, ako ste strastveni fanatik ili krajnji skeptik - činjenica je da ta digitalna imovina postaje sve važniji dio svijeta plaćanja", napisao je Raj Dhamodharan na službenom blogu Mastercarda u srijedu.

Jučerašnje informacije nadovezale su se na nedavnu informaciju Tesle o kupovini milijardu i pol dolara vrijednih Bitcoina.

Sve je to voda na mlin za investitore u kriptovalute. Bitcoin se tako stabilno približava magičnoj brojci od 50.000 dolara s manjim usponima i padovima, a trenutno se kreće oko 47.000 USD.

Ostale kriptovalute također lete prema gore; druga najvažnija kripto valuta Ethereum, naprimjer, prvi je put probila granicu od 1.800 dolara.

Putem ovog linka se možete registrirati na najpopularniju platformu za trgovanje kriptovalutama CEX, i već danas uložiti u neku od kriptovaluta kojih je niz, a pitanje je koja će biti novi Bitcoin...

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio