PRIMJER SVIMA: Marina Ćorluka i njena sestra Katarina daruju haljine maturanticama
Datum objave: 14.03.2017   Broj čitanja: 13366
Djevojke iz Gruda odlučile pomoći maturanticama
PRIMJER SVIMA: Marina Ćorluka i njena sestra Katarina daruju haljine maturanticama

Matura je za mnoge najljepše razdoblje u životu, ali i obveza. Roditelji izdvajaju pravo malo bogatstvo za taj poseban dan u životu svoje djece. Nažalost, mnogima u današnje vrijeme to nije nimalo lako.

 

Stoga, brojne vrijedne djevojke i mladići u Hercegovini na različite načine pomažu mladima da taj dan zablistaju. Jedna od njih je i Marina Ćorluka, djevojka iz Gruda, koja je svoju maturalnu haljinu, savršeno očuvanu i M veličine odlučila darovati djevojci koja joj se javi u inbox na društvenoj mreži Facebook.

 

A da velika gesta bude još veća, pobrinula se njena sestra Katarina koja se također odlučila na taj čin, piše portal Grude.com.

 

Marina Ćorluka, uspješna studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu koju smo ovih dana pronašli u dalekom Lisabonu, glavnom gradu Portugala, za Grude.com je govorila o tome kako se, zajedno sa svojom sestrom, odlučila na ovu divnu gestu.

 

- Vrlo jednostavno. Imamo haljine koje u nasem ormaru sakupljaju prašinu, a nekom bi mogle biti od velike pomoći. Teško je vrijeme, ljudi nemaju novaca i mnogima je matura luksuz i ne mogu i ne znaju kako isfinancirati taj dan kada svi žele izgledat besprijekorno i uz sve to vrijeme je korizme stoga zašto ne učiniti nešto dobro jedni za druge, kazala je za Grude.com Marina.

 

Ove mlade djevojke iz Gruda, uistinu mogu biti pozitivan primjer svima.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio