Drama u avionu Air Serbia na putu iz Beograda za London: Uhićene četiri osobe
Datum objave: 20.03.2017   Broj čitanja: 108
Situacija tijekom dvosatnog leta bila je napeta
Drama u avionu Air Serbia na putu iz Beograda za London: Uhićene četiri osobe

Četvero putnika aviona Air Serbia koji je iz Beograda poletio ka Londonu privedeni su po slijetanju na londonski aerodrom Heathrow. Pretpostavlja se da je riječ o britanskim državljanima pakistanskog podrijetla, a privedeni su zbog uznemiravanja putnika i potencijalnog ugrožavanja sigurnosti.

 

Kako piše B92, članovi posade i putnici, među kojima je bila i novinarka srbijanske agencije Beta, prvo su osjetili dim cigareta. Tri mlađa muškarca i žena su i poslije više upozorenja putnika, nastavili pušiti.

 

Situacija tijekom dvosatnog leta bila je napeta, dolazilo je i do svađe sa putnicima, a privedena putnica je ostale putnike optuživala za rasizam.

 

Tijekom leta privedeni su non-stop sjedali i ustajali, premještali se sa mjesta na mjesto, a druga četiri mlađa putnika iz aviona su praktično služila kao osiguranje i sprječavali ih da šetaju po avionu.

 

Jedna od stjuardesa otela je paklu cigareta i upaljač jednom od privedenih, oduzela putovnicu i izdala pisano upozorenje, a u jednom trenutku zaprijetila je i da će avion prinudno sletjeti.

 

Kada je avion konačno sletio u London svi putnici su zamoljeni da ostanu na svojim sjedištima. Ušla je policija i uhitila navedene putnika, a od putnika u zadnjim redovima koji su im bili najbliži uzeti su iskazi.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio