Polugolu zaposlenicu UNOBiH kolega masira usred radnog vremena, oglasio se i UNOBiH
Datum objave: 20.03.2017   Broj čitanja: 1196
Nakon masaže u direktorovom uredu, oglasio se UIOBiH
Polugolu zaposlenicu UNOBiH kolega masira usred radnog vremena, oglasio se i UNOBiH

Posljednjih dana Upravu za neizravno oporezivanje potresa pravi skandal zbog fotografija polugole uposlenice koju usred radnog vremena u uredu u Banjoj Luci masira kolega.

 

Nakon što je Faktor došao u posjed ove fotografije i objavio je, zatražili su objašnjenje od UNOBiH.

 

-Obavještavamo vas da je Uprava za neizravno oporezivanje već poduzela aktivnosti na provjeri svih činjenica u vezi sa ovim događajem, posebno u smislu okolnosti, mjesta i vremena nastanka predmetne fotografije. Ovisno od utvrđenog stanja postupit ćemo u skladu sa propisima koji reguliraju ovu oblast. Više informacija ćemo imati tek po utvrđivanju stvarnog činjeničnog stanja - rekao je glasnogovornik UNOBiH Ratko Kovačević. 

 

Naime, na fotografiji, a koja je u posjedu Faktora, vide se gole noge i zadnjica žene koja leži na stolu u jednom od ureda koje pripadaju kabinetu generalnog direktora.

 

Neslužbeno Faktor saznajeda je u pitanju tajnica jednog od pomoćnika direktora, a fotografije su napravili zaposlenici UNOBiH u Banjoj Luci tijekom radnog vremena krajem prošlog tjedna. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

- Ovo što se događa je vrhunac bahatosti i besramnosti, koji ne dolikuju bilo kojem radnom mjestu, a posebno ne jednoj instituciji na državnom nivou. Ovdje ima puno vrijednih i poštenih ljudi, a zbog ovakvih osoba, cijela institucija dobija negativan imidž. To što se dešava je skandalozno – ispričala je za Faktor sugovornica koja nije željela da joj otkrivamo identitet.

 

Mediji u RS-u neslužbeno su objavili da se radi o D. Dž. i A. Đ., te da su pored navedenih u prostoriji navodno bile prisutne i druge osobe.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio