U Mostaru prijete majci Ornele Vištice zbog pet lončanica cvijeća, glumica uznemirena

Datum objave: 21.02.2021   Broj čitanja: 996
Rođena Mostarka živi i radi u Zagrebu, no glumica Ornela Vištica i dalje je vezana za svoj rodni grad, pogotovo jer joj tamo i dalje živi majka. Posljednje vijesti koje je dobila u vezi zgrade i stana u kojem je odrasla - posebno su je zabrinule i uznemirile. Glumica se o svemu oglasila na Instagramu u potresnom pismu.
U Mostaru prijete majci Ornele Vištice zbog pet lončanica cvijeća, glumica uznemirena

 

"Večeras dobivam pljusku iz mog rodnog grada. I boli. Toliko toga sam ostavila dolje, toliko toga....Toliko toga za taj grad!", započela je Ornela.

"Moja majka živi još uvijek u Mostaru, na devetom katu već 40 godina, večeras me zove uzrujana, šalje mi dokumente da su četiri predstavnika kućnog savjeta sročili takvo nepismeno, našvrljano pismo u kojem se doslovno pod svojevrsnom prijetnjom ucjenjuje moja majka i susjeda koja zajedno s mojom majkom živi u zgradi više od 40 godina (osim ratnih godina), dok još pojedini predstavnici stanara nikad nisu zakoračili u zgradu na vrhu Avenije. Za neke sitne, bijedne novce traži se od moje majke plaćanje sanacije terase na kojoj moja majka drži pet lončanica cvijeća. Pišu da će joj zapečatiti pet lončanica", objasnila je Vištica što se događa.

Glumici nije svejedno, a prema onome što je napisala majka joj se prestrašila od načina na koji se pred nju stavljaju određeni zahtjevi.

"Tako je plaše, zastrašuju...iznuđuju...Četiri frajera. I da mora do točno određenog sata uplatiti novac. Sram vas bilo. Udarajući na moju majku udarate u moju najbolniju točku. Što radite u zgradi pod krinkom kućnog savjeta, to trebaju kamere zabilježiti! Poželim prodati stan u kojem sam odrasla, jer mi se takvo neljudsko ponašanje i ophođenje prema jednoj ženi gadi.

Ovo je za tužbu i za kontaktiranje svih odvjetnika. Sram Vas bilo! Svega se nagledah, ali ovakva vrsta primitivizma je prestrašna! I tek sad mi je jasna ona mamina rečenica ... kako je nekad Mostar bio kulturan grad...", piše u Ornelinoj objavi koja je izazvala zgražanje njezinih pratitelja.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio