Milanović voditelju Bagi: Tebi je rodbina u Posušju, tamo više nitko ne priča o koroni

Datum objave: 21.02.2021   Broj čitanja: 18146
“Nije, nikad mi u životu nije dosadno. To je poziv, način života”, odgovorio je na početku razgovora o prvoj godini mandata i o bavljenju politikom prvi čovjek Hrvatske Zoran Milanović na pitanje voditelja Mislava Bage.
Milanović voditelju Bagi: Tebi je rodbina u Posušju, tamo više nitko ne priča o koroni

 

Najzanimljiviji za BiH je dio kada je spominjao cijepljenje.


O cijepljenju
Tema je bila i cijepljenje.
“Na kraju će liječnici i medicinske sestre po ulici tražiti ljude da se cijepe. I tada u onom idealnom trenutku kada cjepiva bude više nego ljudi koji se žele cijepiti priča je gotova. Kao u Mostaru, nitko ne priča o koroni, nitko ne nosi masku. Tamo žive i vaši rođaci, prezime Bago, to je Posušje, Hercegovina. Da smo mi slušali Bruxelles, znate kada bismo donijeli Zakon o konverziji švicaraca? Da, kupio bih ga (rusko cjepivo) da je dostupno i od čečenske mafije, karikiram. Naravno da ga nema ni ruska država, ali da se radi o mojim građanima, kakav Bruxelles, radiš u svom interesu. Problem je u tome što rusko cjepivo postoji i sad vam treba. Rusija nije cijepila više od tri milijuna ljudi, cjepiva ni oni nemaju. Tu je i EU i tu je stvar malo zaškripila.


Komentirao je i prekoredno cijepljenje
“To je klasična balkanska muljaža, točno se znalo da će se to događati. Supruga je cijepljena, ona je na kraju išla na Baniju cijepiti ljude. To nije njezin posao, ali ona bi bila cijepljena i da nije išla tamo. Dakle, cijeli Zavod je cijepljen. Da biste cijepili preko reda, reda mora biti, a reda nema”.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ......21.02.2021 22:45 sati
    A Bago jesi iz Posušja ali si naporan do Boga miloga
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio