Ante Kvesić: Smanjuje se broj pacijenata u Covid bolnici, povećava se broj onih na psihijatriji

Datum objave: 22.02.2021   Broj čitanja: 814
Iza nas je godina dana, kako je to sada popularno reći, “novog normalnog”, lockdowna (zatvaranja svega zbog pandemije koronavirusa), zatvorenih granica, prisutnosti virusa koji je u potpunosti promijenio svijet te još jednom pokazao važnost zdravstvenog sustava.
Ante Kvesić: Smanjuje se broj pacijenata u Covid bolnici, povećava se broj onih na psihijatriji

 

O tome kako se Sveučilišna klinička bolnica Mostar, kao i on osobno nosio i sada nosi sa svim poteškoćama izazvanim COVID-19 razgovarala je ekipa Večernji TV BiH s ravnateljem Sveučilišne kliničke bolnice Mostar doktorom Antom Kvesićem. - Vjerujte, ja sam proveo cijeli rat na čelu bolnice, ovo je bilo gore - kazao je, između ostalog, Kvesić podsjećajući na najteže dane pandemije u drugom dijelu prošle godine. U razgovoru dr. Kvesić otkriva koliko je novca izdvojeno za zaštitnu opremu i testove, mogu li se i kako u Mostaru raditi transplantacije srca...


Također, našalio se i kako je na kolegiju razgovarao s kolegama i da ima problem jer se nakon smanjenja broja pacijenata u Covid bolnici povećava broj onih na psihijatriji, što, kako i sam priznaje, nije daleko od istine.


Priznao je i da iako je uvijek podržavao sindikate u borbi za svoja prava, u ovom slučaju protiv je štrajka zdravstvenih djelatnika jer u vremenu globalne pandemije nijedna bolnica nije u štrajku.


Što je još rekao pogledajte u videu:

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio