Mrak Taritaš: Bandić je živio bez subota, nedjelja, godišnjih odmora... ostavio je traga i potrošio se

Datum objave: 28.02.2021   Broj čitanja: 642
Predsjednica Kluba gradskih zastupnika Glasa i HSU-a Anka Mrak-Taritaš gostovala je na Večernji TV povodom smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Emisiju je vodila novinarka Petra Balija.
Mrak Taritaš: Bandić je živio bez subota, nedjelja, godišnjih odmora... ostavio je traga i potrošio se

 

"Izražavam sućut obitelji ali i svim suradnicima i suradnicama koji su s njim bili dugi niz godina, neki i po 30 godina i to je bila zaista jedna njegova proširena obitelj i sigurna sam da tu ima puno emocija", kazala je Mrak-Taritaš. Dodala je da ju je njegova smrt iznenadila. Bila je kaže sigurna da se on priprema za lokalne izbore. Vidjela ga je zadnji put u petak kada je bilo predsjedništvo vezano za sljedeću Gradsku skupštinu.

 

"Gospodin Bandić je živio bez subota, nedjelja, bez godišnjih odmora i ja bih rekla da na način na koji je živio da je na taj način iznenada otišao. Svi smo malo ostali iznenađeni. I ja mislim da je prerano otišao. To je čovjek koji je imao 65 godina. Mogao je još poživjeti ali kako je živio nije ni čudo da se potrošio", kazala je. 

Mrak Taritaš nije zabrinuta za funkcioniranje Grada. "Grad će funkcionirati. Ne treba donositi važne odluke. Nema tu bojazni. Samo će se kampanja voditi drugačije. Gospodin Bandić je ostavio traga u ovim našim krajevima, po niz stvari, bio je specifičan, što na umu to na drumu", dodala je Mrak Taritaš.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio