DONACIJA: 8 šlepera građevinskog materijala iz BiH za pogođene u Petrinji

Datum objave: 04.03.2021   Broj čitanja: 207
U ime Stožera Civilne zaštitite RH primopredaji donacije nazočila je državna tajnica Ministarstva uprave Katica Prpić.
DONACIJA: 8 šlepera građevinskog materijala iz BiH za pogođene u Petrinji

 

Gospodarska komora Federacije BiH u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom jučer je u Petrinji predala 8 šlepera građevinskog materijala kojeg je donirala 21 tvrtka iz BiH za ovaj potresom pogođeni grad u Hrvatskoj, kao i za Sisak, Glinu i Hrvatsku Kostajnicu, javlja HMS.

 

Potpredsjednica HGK za graditeljstvo i veze Mirjana Čagalj kazala je kako su privrednici iz BiH pokazali da imaju veliko srce i kako su uvijek spremni pomoći potrebitima.

 

- Ova donacija pomoći će da se obnove deseci kuća, dodala je Čagalj. Predsjednik Gospodarske komore FBiH dr. Marko Šantić kazao je da GK FBiH već dugi niz godina surađuje s HGK.

 

– Na Hrvatsku gospodarsku komoru i Hrvatsku, kao članicu Europske unije, gledamo kao na stariju braću koji pomažu BiH da što lakše prebrodi gospodarske probleme i trasira put ka Uniji. Ovo je bila prilika da uzvratimo pomoć, pa smo za samo 15-tak dana prikupili ovaj materijal i na tome se želim zahvaliti svim gospodarstvenicima koji su sudjelovali u donaciji, kazao je Šantić.

 

U ime Stožera Civilne zaštitite RH primopredaji donacije nazočila je državna tajnica Ministarstva uprave Katica Prpić, a u ime Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH ravnateljica Uprave za gospodarske poslove i razvojnu suradnju Ivana Živković.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio