HT ERONET NA NETWORK7 KONFERENCIJI U NEUMU: Digitalna kompanija za digitalno doba
Datum objave: 20.04.2017   Broj čitanja: 195
Pod motom – Digitalna kompanija za digitalno doba, HT ERONET počeo je svoju i unutarnju i digitalnu transformaciju. Točnije, kreiranje portfolia ICT usluga usmjereno je na ponudu alata poslovnim korisnicima za početak digitalne transformacije.
HT ERONET NA NETWORK7 KONFERENCIJI U NEUMU: Digitalna kompanija za digitalno doba

Tako je HT ERONET na tržište lansirao Cloud marketplace ERONET Cloud centar, s pripadajućim uslugama Cloud Server i Cloud storage.

 

Ovoj ponudi dodana je i usluga Office 365, a početkom ove godine - i ponuda Microsoft licencija i usluga Poslovni e-mail.

 

Svaka od navedenih usluga je korisnicima donijela mogućnost, po povoljnim cijenama, uz potporu educiranog ERONET-ova osoblja, uključiti se u digitalnu transformaciju, uz veoma niske ili nikakve ulazne troškove.

 

Za ovogodišnji Business Day na NetWork7 konferenciji HT ERONET posebnu je pozornost posvetio upravo usluzi Cloud Server.

 

Tijekom prezentacije na Business Day-u predstavljena je studija slučaja vezana za uslugu Cloud Server. U studiji je opisan tijek donošenja odluka o načinu odabira IT infrastrukture za tvrtku Central osiguranje d.d. , a nakon više od 12 mjeseci korištenja ove usluge, predstavnici tvrtke Central osiguranje d.d. su svoje iskustvo odlučili podijeliti s drugim tvrtkama.

 

HT ERONET će, tijekom konferencije, korisnicima prezentirati ponudu cjelokupnog portfolia svojih usluga. Na promotivnom pultu HT ERONET-a korisnici mogu dobiti sve informacije te porazgovarati s prodajnim i marketinškim predstavnicima ove tvrtke.

 

HT ERONET NA NETWORK7 KONFERENCIJI U NEUMU: Digitalna kompanija za digitalno doba
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio