Problemi s pristupom Facebooku diljem svijeta
Datum objave: 17.05.2017   Broj čitanja: 209
Milijuni korisnika najpopularnije društvene mreže u svijetu, Facebooka, jutros su se požalili na nemogućnost pristupanja stranici.
Problemi s pristupom Facebooku diljem svijeta

Među najčešćim problemima koje su njeni korisnici istaknuli je nemogućnost pristupanja svojem računu, njih 35 posto, na nemogućnost otvaranja stranice požalilo se 45 posto korisnika te društvene mreže koji su prijavili problem Facebooku, a 19 posto korisnika kazalo je kako ne može pristupiti dijelu sadržaja, odnosno ne može vidjeti fotografije.

 

Problemi s pristupom Facebooku prvi su put zabilježeni u 9.16 sati, objavljeno je na službenim stranicama Facebookova korisničkog centra.

 

Javili su se korisnici iz Šri Lanke, Južnoafričke Republike, Gruzije, Azerbajdžana, Španjolske, Cipra, Litvanije, Mijanmara, Italije, Rumunjske, Armenije, istočne obale Velike Britanije, Ukrajine, Grčke, Finske, Ukrajine, kao i Bosne i Hercegovine.

 

"Kad pokušam otvoriti Facebook vidim samo sive linije", najčešći je među komentarima na stranicama korisničkog centra.

 

Najviše komentara koji se odnose na nepravilan rad stranice stiglo je iz Europe. Nekima su nestale najnovije objave, a umjesto njih prikazuju se sive linije, a prema komentarima problem se u većoj mjeri javlja na službenim profilima i službenim stranicama firmi, osoba i proizvoda.

 

Iz Facebooka ističu kako je u toku rješavanje problema, ali nisu otkrili o kakvom se problemu radi. U svjetlu sve češćih hakerskih napada širom svijeta, i Facebook se našao na udaru više puta, a stručnjaci za internet sigurnost već danima upozoravaju da će se ovog tjedna dogoditi još veći hakerski napad od onog koji je izveo virus Wanna Cry, piše avaz.ba.

Problemi s pristupom Facebooku diljem svijeta
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio