FOTO: Kakav kompleks u Hercegovini! Vlasnik, bivši Vatreni, tvrdi: Navikao sam na rad i znoj

Datum objave: 01.05.2021   Broj čitanja: 5650
Nekadašnji reprezentativni napadač Nikica Jelavić nakon okončanja profesionalne karijere krenuo je u biznis, a da praktično nije napravio nikakvu stanku za odmor i opuštanje. To smo označili kao još jedan sjajan pogodak bivšeg napadača.
FOTO: Kakav kompleks u Hercegovini! Vlasnik, bivši Vatreni, tvrdi: Navikao sam na rad i znoj

 

Naime, Jelavić je s prijateljem i sada poslovnim partnerom Goranom Suškom u petak u Čapljini otvorio luksuzni hotel President. Hotel je sagrađen na mjestu koje jamči dobar posao, u blizini je puta koji vodi prema obližnjoj Hrvatskoj i Jadranskom moru, a nedaleko su za posjetitelje vrlo privlačni Međugorje i Mostar.

Samo otvaranje hotela i sve što nudi ovo prestižno zdanje u petak je bila tema dana u Hercegovini, a svjedoci tvrde da je President trenutačno najprestižniji i najluksuzniji hotel u Hercegovini, koji ima sedamdeset mjesta za noćenje, restoran, caffe bar, bazen i još mnogo luksuznog sadržaja. Nakratko su Sportske novosti čule i samog Jelavića:

- Prezauzet sam svakodnevnim obvezama oko hotela, ali ništa mi nije teško. Navikao sam na rad i znoj... Drago mi je da sve teče kako treba, sretan sam što je sve ispalo kako smo i zamislili, baš prema željama i planovima moga poslovnog partnera i prijatelja Gorana Suška i mene. No, sada nam predstoji svakodnevni rad da održimo početnu razinu i još je podignemo nabolje, da razvijemo posao, tako da naši gosti dolaze i odlaze s osmijehom na licu i željom da ponovo dođu. To nam je obveza i tome ćemo težiti svakoga dana! Ovdje sam rođen, odavde sam krenuo u svijet nogometa i u duši sam osjećao obvezu da jednog dana vratim, bar nešto, svome zavičaju. Eto, uspjet će se otvoriti tridesetak novih radnih mjesta...

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Ante Peko04.05.2021 19:48 sati
  Bravo Nikica ! * Na ponos tate " Tubele " i svih nas koji te cijenimo i želimo ti svaku steću !
 • Susjed01.05.2021 12:39 sati
  Bravo za nikicu preljepo
 • ..01.05.2021 12:38 sati
  Svaka cast majstore. Divota.
 • 01.05.2021 12:20 sati
  Odlican
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio