Doveo Bahru i ekipu na svoju farmu u 'Ljubavi na selu', a oženjen!

Datum objave: 01.05.2021   Broj čitanja: 905
Nimalo ugodno iznenađenje farmer Marijan priredio je djevojkama na svom imanju, ali i gledateljima showa "Ljubav je na selu" kada je otkrio da od početka nije bio iskren s njima.
Doveo Bahru i ekipu na svoju farmu u 'Ljubavi na selu', a oženjen!


Priznao je kako je preko Facebooka upoznao jednu mladu djevojku. - Preko Facebooka upoznao sam jednu mladu damu s kojom sam se našao u Budimpešti i od tad se nismo vidjeli - pričao je on dok na slici završnog kadra emisije nepoznata djevojka crne kose izlazi iz auta.

Ta djevojka je zapravo njegova supruga, a razotkrio je to sve Facebook profil Marijanove odabranice koja se zove Naranphat Cerovac Madarat i sudeći po objavama na njezinom profilu ovaj par se vjenčao još prošle godine i žive zajedno. Gledatelji su ostali iznenađeni kada su vidjeli nepoznatu crnku u kadru zadnje emisije i komentirali su cijelu situaciju na Facebook stranici ovog showa.

- Ne znam zašto se uopće prijavljivao u emisiju, svašta. Radi budalu od tih žena. One se trude a on ima dogovor sa drugom. Bezobraznik jedan,trebale su mu u glavu baciti tortu i otići. Ovo je postalo lud, zbunjen, normalan. Šteta torte za njegovu facu ja bi mu pripravila veliko generalno čišćenje malo premazala kuhinju sa tortom ne bi mu više palo na pamet nikakvo iznenađenje a ručak mu sasula na glavu da vidi da se sa ženama ne zaj..... - bili su neki od komentara upućeni Marijanu. Kako će cijelu situaciju komentirati natjecateljice koje su na Marijanovoj farmi saznat ćemo sljedeći tjedan u novim nastavcima.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio