Izaslanstvo Općine Grude i ŽZH u uzvratnoj posjeti gradu prijatelju Kiseljaku

Datum objave: 08.05.2021   Broj čitanja: 699
Izaslanstvo Općine Grude i Županije Zapadnohercegovačke jučer je boravilo u Kiseljaku.
Izaslanstvo Općine Grude i ŽZH u uzvratnoj posjeti gradu prijatelju Kiseljaku

 

Općine Grude i Kiseljak službeni su gradovi prijatelji i nakon nedavne posjete Kiseljačana našoj općini, iz Gruda su jučer boravili u Kiseljaku s ciljem razmjene iskustava, informacija te planiranja eventualnih zajedničkih projekata i aktivnosti, prenosi artinfo.ba

 

 

Izaslanstvo je predvodio načelnik Ljubo Grizelj a Kiseljak su posjetili i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH Tomislav Pejić, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Ružica Mikulić, predsjedateljica vijeća Franka Zorić i njen zamjenik, Šef službe za gospodarstvo i inspekcijski nadzor Mile Pejić, šef ureda načelnika Josip Tomić i dva predstavnika braniteljskih udruga.

 

U Kiseljaku su ovom prilikom boravili i djelatnici katastra općine Grude s ciljem prijenosa znanja i prakse oko izlaganja nekretnina koje planiraju provoditi u narednom razdoblju, dok je u Kiseljaku taj proces skoro završen.

 

Osim načelnika Kiseljaka Mladena Mišurića Ramljaka i prdstavnika Općina na sastanku su ispred općine domaćina bili i predsjedatelj Sabora SBŽ Josip Kvasina te predstavnici braniteljskih udruga.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • X09.05.2021 15:08 sati
    O di nisam zna mogli su mi stap ponit
  • Ero09.05.2021 08:08 sati
    Pored Ćorluke i Vranješa naša izaslanstva su politički podobni poduzetnici čije ceste vijugaju kao da smo na moru... bolje da ništa ne govorim. Politikanstvo nam je u svakoj pori, a klimoglavaca napretek. Asfaltirajte barem jednu obilaznicu u Grudama pa hodajte gdje hoćete. Ljubo pametan si čovjek. Okupi konačno prave ljude oko sebe.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio