Mamić iz Hercegovine: Bio sam svjetionik, današnji dan je mnogima vratio osmijeh na lice

Datum objave: 09.06.2021   Broj čitanja: 297
Nakon što su Uskok i policija krenuli s akcijom uhićenja osječkih sudaca koje je bjegunac Zdravko Mamić optužio za korumpiranost, sam Mamić se oglasio na Facebooku.
Mamić iz Hercegovine: Bio sam svjetionik, današnji dan je mnogima vratio osmijeh na lice


Objavio je fotografiju troje sudaca uz opis: Reforma pravosuđa je krenula! Uhićeni krivosuci!

BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ!
Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene, te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima.

Nakon što sam prije 8 mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima, te 3 mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za Reformu pravosuđa jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio.

Bio sam sam kao svjetionik i svjetlio sam u mraku u kojem su mi rijetki bili željni pomoći. Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA!

Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni. Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucjenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu. Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo su apsolutna istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu.

Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima. Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi!

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ivan10.06.2021 10:41 sati
    Seks je pravosudni Alka Pone udbaski zlocinac koji se vijesto krije sve ove komuniste i udbase treba maknuti provesti lustraciju tek tada ce biti Hrvacka drzava prava Drzava a ovako dok Pupavac i udbasi upravljaju Hrvackom to nije Hrvatska
  • Lovac09.06.2021 17:58 sati
    Kako ga nije stid nikad nebi niko zna niti ce znati koliko je mirio i koga takvi kao Mamuc su najgori jer da on nije naucio mitit nebi oni ni uzimali.
  • Zagreb09.06.2021 13:20 sati
    Ima puno sudaca kriminalaca, pravosuđe treba iz temelja promjenit. Pravomoćne presude se ne provode primjer pljačke Badela i ne provođenje pravomoćnih presuda.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio