Poziv za uključivanje u online bazu stručnjaka ZHŽ-a

Datum objave: 09.06.2021   Broj čitanja: 150
Kako bi vanjski stručnjak bio uvršten u online bazu moraju biti zadovoljeni određeni kriteriji.
Poziv za uključivanje u online bazu stručnjaka ZHŽ-a

 

Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) za europske integracije poziva sve zainteresirane konzultante i stručnjake iz Bosne i Hercegovine i inozemstva koji imaju iskustvo i reference za pisanje i provedbu projekata, da se registriraju u online bazu stručnjaka koja je dostupna na web stranici www.eui-zzh.ba.

 

"Bosni i Hercegovini se u sljedećem razdoblju otvaraju brojne mogućnosti za financiranje razvojnih projekata kroz konkretne EU programe koji su odobreni kroz IPA II, buduće IPA III programe i programe zajednice, stoga je cilj razvoja online baze stručnjaka omogućiti poslovnim subjektima, organizacijama i institucijama iz ZHŽ-a povezivanje sa stručnjacima koji imaju iskustvo i znanje u pisanju i provedbi projekata, te im na taj način omogućiti lakše, bolje i učinkovitije privlačenje sredstava iz EU fondova te drugih vanjskih izvora financiranja", navodi se u priopćenju Ureda Vlade ZHŽ-a.

 

Kako bi vanjski stručnjak bio uvršten u online bazu moraju biti zadovoljeni određeni kriteriji. Vanjski stručnjak za pisanje i provedbu projekata može biti pravna i fizička osoba, koja je napisala ili provela minimalno dva projekta u posljednjih pet godina, a koja su financirana iz EU ili drugih međunarodnih fondova.

 

Također, mora dostaviti minimalno jedno pismo preporuke potpisano i ovjereno od korisnika usluga vanjskog stručnjaka na pisanju ili provedbi projekata.

 

Kako biste bili uvršteni u online bazu stručnjaka potrebno je izvršiti online registraciju prema naputku koji se nalazi na web stranici Ureda www.eui-zzh.ba, ispuniti određene kriterije, te prihvatiti određena pravila ponašanja. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ubijanje dana09.06.2021 13:44 sati
    Trla baba lan da joj prodje dan
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio