Ozlijeđena skakačica pri skoku u hladnu Neretvu

Datum objave: 15.09.2017   Broj čitanja: 1269
Tijekom priprema za kvalifikacijske skokove Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva koje se danas održavaju u Mostaru, skokom sa Starog mosta ozlijeđena je aktualna prvakinja Red Bull Divinga Rhiannan Iffland, koju su pripadnici spasilačke službe čamcem niz Neretvu odvezli prema Kliničkom centru "Dr. Safet Mujić".
Ozlijeđena skakačica pri skoku u hladnu Neretvu

Iako je aktualna prvakinja bila jako uzbuđena zbog gostovanja u Mostaru, sudeći prema trenutnoj situaciji njena daljnja borba za titulu u Mostaru je upitna.

 

Zbog jake riječne struje i hladne vode, Iffland je sa ostalim kolegama nakon prvog treninga u Mostaru, Stari most ocijenila jednom od najtežih lokacija u Red Bull Cliff Diving Svjetskom prvenstvu.

 

- Jako sam uzbuđena što sam ponovo ovdje u Mostaru, gdje su skokovi tako važan dio kulture. Ove godine se borim za titulu i dobrim nastupom ovdje mogla bih je zapečatiti - kazala je aktualna prvakinja Rhiannan Iffland nakon prvog ovogodišnjeg susreta s Neretvom.

 

No, s obzirom na to da je zadobila ozljede tijekom pripremnog skoka za kvalifikacije i odvezena u Klinički Centar "Dr. Safet Mujić", njen novi skok s UNESCO-ovog spomenika u Neretvu i daljnji nastavak natjecanja u Mostaru za sada je upitan, javlja Anadolija.

Ozlijeđena skakačica pri skoku u hladnu Neretvu
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio