Nova destinacija Eurowingsa je Mostar!
Datum objave: 11.10.2017   Broj čitanja: 7785
Nova destinacija aviokompanije Eurowingsa u 2018. godini je Mostar!
Nova destinacija Eurowingsa je Mostar!

 

Nakon što je ušao u finale, zajedno s Trapanijem i Shannonom, Mostar je danas na završnom glasovanju na Facebook stranici Eurowingsa osvojio najveći broj glasova - 38 posto. Na drugom mjestu je irski Shanonn sa 32 posto glasova, a na trećem talijanski Trapani s 30.

 

Nakon jednosatnog glasanja, kompanija Eurowings oglasila se porukom "Hvala na glasanju i vidimo se u Bosni i Hercegovini".

 

"Zračna luka Mostar se zahvaljuje svim građanima Mostara, Bosne i Hercegovine, kao i svim našima potencijalnim putnicima u dijaspori koji su dali svoj glas u odabiru sljedeće ljetne destinacije niskotarifne kompanije u organizaciji njemačkog Eurowings a.
Svojim glasom ste dokazali koliko je važno da Mostar i ovaj dio regije budu povezani sa Europom. HVALA", izjavili su iz Zračne luke Mostar.

 

Ranije su čelnici Grada Mostara i Hercegovačko-neretvanske županije pozvali sve stanovnike da svojim glasovanjem daju podršku Mostaru kao izboru Eurowingsove destinacije za ljeto 2018. godine.

 

''Bila bi to kruna zajedničkih napora Zračne luke, Grada Mostara i Vlade HNŽ koja je za sufinanciranje letova u prošloj i ovoj godini izdvojila značajna financijska sredstva'', rekao je premijer HNŽ Nevenko Herceg.

Nova destinacija Eurowingsa je Mostar!
Nova destinacija Eurowingsa je Mostar!
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio