'Moja ljubav je umrla samo pet tjedana nakon našeg vjenčanja'

Datum objave: 19.10.2017   Broj čitanja: 1780
Paulu Brameu (35) iz Chelmsforda u Velikoj Britaniji liječnici su dijagnosticirali neoperabilan, neizlječiv rak jetre. Zapravo bio je toliko agresivan i toliko je napredovao da nesretnom čovjeku spasa nije bilo.
'Moja ljubav je umrla samo pet tjedana nakon našeg vjenčanja'

Nada da poživi nešto duže bila je palijativna kemoterapija koja u nekim slučajevima usporava rak, a zna ga i zaustaviti. Međutim, situacija je postajala sve lošija. Unatoč boli i patnji, Niah (26) i Paul odlučili su se vjenčati kako su planirali, iako su znali da neće imati prilike još dugo biti zajedno.

 

Paul je zadnjim atomima snage izdržao do vjenčanja, a potom je njegovim tijelom bolest posve zavladala. Rak se proširio na kosti, a pred kraj je obolio od upale pluća i dobio sepsu.

 

Njegova supruga nije gubila nadu je do zadnjeg trena pokušala sakupiti 30.000 funti (oko 280.000 kuna) za pokrivanje troškova pionirskog tretmana čiji trošak zdravstvena zaštita nije pokrivala. Uspjela je sakupiti 27.000 funti, no njezina ljubav je izgubila bitku, samo pet tjedana nakon vjenčanja. Ostavio ju je u subotu. Otišao je na onaj svijet gdje bolova, tuge i jada više neće biti, prenosi Daily Mail.

 

Shrvana Niah napisala je na Facebooku dirljivo pismo:

 

Srce mi se kida. U subotu 14. listopada, u 20.20 sati ljubav mojeg života udahnula je posljednji put, udah koji mu je okončao bol i patnju.

 

Paulovo zdravlje se neočekivano brzo pogoršalo ubrzo nakon što smo počeli prikupljati sredstva za liječenje. Rak mu se proširio na kosti, a dobio je i upalu pluća te sepsu.
Moj suprug se borio svim silama do samoga kraja. Moja obitelj vjeruje da se toliko borio kako bi bio dobro na dan našeg vjenčanja, a potom je osjetio da se može opustiti, nakon što je ostvario najveći dan za nas i naše obitelji.

 

Ostavio je ogromnu prazninu u našim životima i veliku rupu u mojem srcu. Bio je najveći sin, brat, muž i budući otac.

 

Ponovo se povlačim iz društvenih medija. Naš život sam obznanila javnosti sa svrhom i pokušajem spašavanja Paula koji, iako je bio nevjerojatan i uspješan, jednostavno više nije mogao patiti.

 

Hvala vam za podršku i ljubav. Nažalost, rak je ovog puta pobijedio.

 

24sata.hr

'Moja ljubav je umrla samo pet tjedana nakon našeg vjenčanja'
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio