Odroni i skliska cesta: Vozači pozvani na opreznu vožnju

Datum objave: 23.10.2017   Broj čitanja: 535
Na većini cestovnih pravaca promet se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su radovi.
Odroni i skliska cesta: Vozači pozvani na opreznu vožnju

Magla mjestimice smanjuje vidljivost i usporava vožnju na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlianama. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

 

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Na dionicama cesta gdje su radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

 

Zbog radova obustavljen je promet na M-5 Sarajevo - Pale (u tunelu Kalovita Brda).

 

Vozila se preusmjeravaju na obilaznicu u neposrednoj blizini.

 

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

 

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na: - M-5 Donji Vakuf - Turbe (Komar), - M-6.1 Prolaz kroz Mostar, - M-17 Konjic (kod mosta), Donji Hadžići (Mrđanović polje), Doboj - Modriča (Dugo Polje).

 

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji na: - M-14.1 Brod - Odžak, - M-19.3 Rogatica - Ustiprača (u mjestu Dub).

 

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića, te od raskrižja ulica maršala Tita i braće Brkića do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica). Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

 

Zbog izvođenja radova u Republici Hrvatskoj na graničnom prijelazu Stara Gradiška, promet se odvija usporeno, priopćeno je iz AMSBIH. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio