U Mostaru prvi festival brade u BiH

Datum objave: 31.10.2017   Broj čitanja: 1006
U Mostaru će 26. studenog s početkom u 18 sati biti održan prvi festival brade u BiH ''Čudna brada od Mostara grada 2017. godine''.
U Mostaru prvi festival brade u BiH

Kako je za Bljesak.info rekao organizator Irenej Čule 11. mjesec nije slučajno izabran.

 

Naime, 11. mjesec je poznat kao ''Movember'' u kojemu muškarci puštaju brkove i bradu kako bi ukazali na rak prostate i testisa kod muškaraca.

 

''Odlučili smo se organizirati događaj zadnje nedjelje u studenom, kako bi muškarci cijeli mjesec mogli puštati brkove i bradu, te se na kraju prijaviti na naš događaj'', rekao je Čule za Bljesak.info.

 

Čule je rekao kako je cilj da ovaj događaj postane tradicija. Rekao je kako će biti održan izbor najboljih bradonja u više kategorija. Najbolje bradonje će birati regionalnih žiri sastavljen od barbera iz regije. 

 

''Kategorije u kojima će se natjecati ''bradonje'' ovise o osobama koje se prijave. Birat će se najbolja brada, najluđa brada, najduža brada, najduži brkovi. Posebna kategorija bit će izbor najljepšeg bradonje po mišljenju ženskog žirija. Tu će ulaziti cjelokupni look natjecatelja'', rekao je Čule i dodao da su za sve natjecatelje osigurane vrijedne nagrade.

 

Članovi žirija će biti poznati barberi iz Sarajeva, Splita i Zagreba.

 

Barber iz Sarajeva Alen Demirović će održati mini edukaciju. On će na modelu pokazati kako šišati i održavati bradu, dijelit će savjete o njezi brade, te objasniti predrasude o ''bradonjama''. 

 

Tijekom cijelog događaja će svi zainteresirani će moći urediti bradu. Njima će brade urediti mostarski barberi Miralem Demirović i Kolinda Zovko.

 

''Htjeli smo promovirati domaće snage. Oni će cijelo vrijeme događaja besplatno uređivati sve one koji žele uraditi bradu. Objasnit će svim zainteresiranima gdje uređivati bradu u kojim salonima, na koji način'', rekao je Čule. Događaj organiziraju tvrtka MK-Color Mostar i Kutak za bradonje. Također na događaju će biti postavljen promotivni štand s preparatima za njegu brade.

 

Više o događaju potražite ovdje.

 

Festival brade u Mostaru

- Nedjelja 26.11.2017. s početkom u 18:00 sati na 4. katu Mepas Mall

- Izbor najboljih bradonja u više kategorija

- Regionalni žiri

- Zabavni program

- Edukacije

- BESPLATNO uređivanje brade

- Bogate nagrade za najbolje bradonje

- Razne promocije

- Dj program

- After party u Maraschino Bar Mostar 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio