Bio je divan, nasmijan i susretljiv liječnik: Preminuo dr. Bušić, poznati hercegovački ginekolog

Datum objave: 31.10.2017   Broj čitanja: 14152
U 65. godini života, nakon kraće bolesti, preminuo je jedan od najpoznatijih liječnika u Hercegovini, ginekolog Ivan Bušić.
Bio je divan, nasmijan i susretljiv liječnik: Preminuo dr. Bušić, poznati hercegovački ginekolog

 

Sahrana pokojnika biti će ove srijede, 1. studenoga, u 14.00 sati na groblju Martića Križ.

 

Godinama je dr. Bušić radio na SKB-u Mostar, a tisuće žena koje je porodio za njega uglavnom imaju riječi hvale. - Bio je divan liječnik, uvijek nasmijan i susretljiv - komentari su povodom Bušićeve smrti.

 

I uistinu, mnogima pacijenticama dr. Bušić je vraćao osmijeh na lice svojim lucidnim komentarima kojima je razbijao tmurnu bolničku zbilju. Tako je jednom prilikom za dijete koje je bilo malo veće na svoj način prokomentirao. - Krupna glavica, ali ništa čudno, i mama je 'mašala'.

 

To je bio dr. Bušić, legenda od čovjeka i liječnika za većinu onih koji su ga poznavali.

 

Također, Bušić se borio i s pojedinim liječnicima koji su neprofesionalno obavljali svoju službu, što je dokazalo i jedno suđenje u kojem se autoritetom zamjenika šefa odjela porodiljnog u Mostaru dr. Bušića spriječilo da obavi porod. - Da se mene slušalo, žena bi bila porođena za sat vremena - kazao je tada Bušić.

 

Uz želju da Hercegovina u budućnosti dobije što više čestitih i stručnih liječnika, obitelji ginekologa Bušića želimo iskrenu sućut.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Razija Tufekcic-Fajic02.11.2017 21:15 sati
    Sucut obitelji i dao vam Bog snagu da izdrzite ovu tugu. Imala sam cast poznavati Ivana jos is studentskih dana,prijatelja mog supruga, koji mi je pomogao na nas svijet donesem kcer Jasminu.Zahvaljujuci njemu svijet je ugledalo puno Ivana. Spokoj dusi i vjecni mir, dobrom covjeku, Dr. bez granica!
  • Nenad Tufekcic01.11.2017 21:23 sati
    Moja iskrena sucut obitelji Ivana Busica moga prijatelja iz studentskih i sportskih dana u Sarajevu. Ivan je uvijek bio veliki covjek i kosmopolita koji je pomagao svim ljudima i u dobru i zlu. Bila mi je cast sto sam ga poznavao. Nenad Tufekcic San Jose, California
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio