Hrvaticu u povratničkom naselju pronašli obezglavljenu, godinu nakon nestanka

Datum objave: 04.12.2017   Broj čitanja: 1138
Kod Gradačca u BiH slučajni prolaznici u trošnoj kući pronašli su 26. studenog ljudski kostur s odvojenom glavom. Vjeruje se da je riječ o Mariji Knežević (32) iz hrvatskog povratničkog naselja Tramošnica Gornja, koja je nestala još prošle godine, piše Dnevni avaz.
Hrvaticu u povratničkom naselju pronašli obezglavljenu, godinu nakon nestanka

 

Kostur su pronašli Kada Topčagić te njezina kćer i zet, koji je u trošnu kuću ušao i prvi našao kosti. Kada priča kako su vidjeli i cipele od kojih je jedna bila na nozi, a druga u kutu sobe. Pokraj kostura ležao je nož, a do noža pramen kose.

 

Petar i Danica Knežević, roditelji nestale Marije, za Dnevni avaz kazali su da im se kći posljednji puta javila 30. studenog 2016. godine. 

 

- Godinu iščekivanja, godinu suza i godinu neizvjesnosti... Tada mi je poslala poruku da joj je mobitel u kvaru i da se, dok ga ne popravi, neće moći javljati. To je bila njena posljednja poruka. Mi u ponedjeljak idemo dati krv za DNK. Tijelo još nismo vidjeli. Želimo da se ovo sve već jednom završi, mi smo na izmaku snage i živaca - rekla je Avazu majka Danica.

 

Obdukcija je obavljena još u utorak, no prema neslužbenim informacijama uzrok smrti nije se mogao točno utvrditi te će biti potrebna dodatna vještačenja. 

 

U Tramošnici Gornjoj istovremeno su se pojavile brojne teorije o Marijinoj smrti, pa mještani špekuliraju od toga da je bila u zabranjenoj vezi do teorije da se otrovala ili da je mučki ubijena.

 

 

Hrvaticu u povratničkom naselju pronašli obezglavljenu, godinu nakon nestanka
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio