Bravo maestro! Gruđanin Vranješ za slovački klub debitirao sa 17 koševa

Datum objave: 17.12.2017   Broj čitanja: 3275
Grude, Široki Brijeg, Posušje, Kakanj i Jazine. To su dosadašnji košarkaški klubovi Tihomira Vranješa. Kada se uzme u obzir da je tek nedavno navršio 22 godine, onda se radi o respektabilnoj brojci klubova, a u svakom je ostavio trag.
Bravo maestro! Gruđanin Vranješ za slovački klub debitirao sa 17 koševa

 

Planirali smo mu ovih dana čestitati naslov jesenskog prvaka s Grudama u Ligi Herceg Bosne, u kojoj je briljirao igrama, a uz to i još nešto. – Istina je što se priča ovih dana promijenio sam klub – govori ekskluzivno za Grude.com Tihomir Vranješ. Popularni 'Tijo', svoju Hercegovinu zamijenio je ni više ni manje nego Slovačkom. Klub se zove Lučenec. Pitamo Tihomira kako je u Slovačkoj.

 

– Pa ovdje su očito svi bili pripremljeni na mene, vidi se da su pratili i portale i naše medije, barem kada je transfer dogovoren. Prilaze mi ljudi oko kluba, navijači. A u prvoj utakmici sam pogodio 17 poena. Nakon utakmice uistinu je bilo spektakularno. Važan je taj prvi dojam. Mene je osvojio novi klub, a što vidim po reakcijama ljudi, i ja sam njih – govori za Grude.com Vranješ. Lučenec je na vrhu Slovačke druge lige.

 

– Klub ima velike ambicije i vjerujem da ćemo na kraju sezone biti na vrhu, i da ćemo dogodine igrati prvu ligu. Očekivanja svih u klubu su takva. Ja ću davati sve od sebe. U prvoj utakmici sam pokazao da mi je nova liga jedan izazov, ali da ću i ovdje davati sve od sebe i ako je moguće biti najbolji. Meni je cilj kontinuitet dobrih igara, želim doprinijeti timu i odvesti ga u najjači rang u Slovačkoj – govori za Grude.com Vranješ.

 

Ovaj 22-godišnjak je istaknuo i želje za ovu sezonu. – Kao što sam rekao, želja mi je izboriti viši rang u ovom klubu, učiniti i klub Lučenec i grad Lučenec posebni, i želja je da sezona prođe bez ozljeda – kaže nam Vranješ.

 

Što poželjeti ovog Gruđaninu nego puno sreće i uspjeha.

 

Grude.com

Bravo maestro! Gruđanin Vranješ za slovački klub debitirao sa 17 koševa
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 19.12.2017 21:10 sati
    Bravo Tiho ekipa iz Viktorije te podrzava.
  • ""18.12.2017 09:09 sati
    Dobar igrač!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio