Mostar: Pozlilo mu i preminuo na cesti

Datum objave: 16.01.2018   Broj čitanja: 565
U ponedjeljak u večernjim satima u bjelopoljskoj kotlini, sjeverno od Mostara dogodio se smrtni slučaj, za kojeg je ustanovljeno da je riječ o prirodnoj smrti.
Mostar: Pozlilo mu i preminuo na cesti

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, riječ je o muškarcu R.V. (1954.) kojem je pozlilo dok je hodao ulicom, te je ubrzo nakon toga preminuo. Iako je s preminulim bila još jedna osoba koja je alarmirala osoblje hitne medicinske pomoći, do njihovog dolaska nastupila je smrt, piše bljesak.info.

 

Ovom informacijom, MUP je demantirao navode o smrti u prometnoj nesreći. Inače, u proteklih 24 sata, službenici policije zabilježili su pet prometnih nesreća, od kojih su dvije bile na području Mostara, te po jedna na područjima Čapljine, Stoca i Jablanice.

 

Iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je pet prijava (na području Mostara dvije, na području Konjica dvije i na području Čapljine jedna prijava). Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja; na području Konjica dva i na području Čapljine jedan prekršaj.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio