Slovenci nakon vijećanja u Zagrebu prelomili: Ostajemo na EURU!

Datum objave: 17.01.2018   Broj čitanja: 513
Slovenskom rukometnom savezu u srijedu je odbijena i druga opširnija žalba zbog 'kršenja pravila' na utakmici s Njemačkom, ali Slovenci na kraju ipak nisu odlučili napustiti EURO, što bi bio povijesni presedan.
Slovenci nakon vijećanja u Zagrebu prelomili: Ostajemo na EURU!

Završio je sastanak predsjedništva RZS-a zakazan za 15 sati u zagrebačkom hotelu Westin, nakon kojega su Slovenci objaviili kako ipak ostaju na EURU.

 

Dogodilo se to samo nekoliko sati uoči utakmice trećeg kola sa Crnom Gorom (20.30), koja odlučuje koja će od dvije reprezentacije proći u drugi krug.

 

Uoči same presice, konačnu odluku je otkrio slovenski rukometaš Miha Žvižej putem Twittera.

 

"Osjećam olakšanje i drago mi je što Slovenija ostaje na prvenstvu. Tužno je da se u ovakve najuzbudljivije rukometne dane moramo baviti ovakvim stvarima. Ovo se je uvijek događalo, i ja se bojim da za taj problem nikad neće biti pravog rješenja", prokomentirao je Zvižej rukometne probleme sa sucima.

 

Prevladali su tako na kraju ipak sportski razlozi, ali i neizrečena prijetnja brutalnom kaznom koja bi susjede udaljila s najvećih rukometnih natjecanja možda i na duži niz godina, pišu Sportske Novosti.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio