Mafijaš oteo medicinske sestre i prisilio ih da cijepe sirotinju bez zdravstvene skrbi!

Datum objave: 15.02.2018   Broj čitanja: 895
Kriminalac poznat pod nadimkom 2N pripadnik je bande koja se osobito ističe u krijumčarenju droge i oružja.
Mafijaš oteo medicinske sestre i prisilio ih da cijepe sirotinju bez zdravstvene skrbi!

Thomaz Vieira Gomes, 24-godišnji zloglasni kriminalac na ulicama Rija de Janeira poznat i pod nadimkom 2N, oteo je krajem siječnja dvije medicinske sestre i odveo ih u favelu Salgueiro kako bi cijepile sirotinju bez zdravstvene skrbi protiv žute groznice, prenose brazilski mediji.


Gomes je u društvu pripadnika svoje bande otuđio i nenavedenu količinu cjepiva, pa iskoristio priliku da od virusne bolesti zaštiti i njih.

 

Prema medicinskim sestrama navodno nije bio grub, a na njegov je nesvakidašnji potez na Twitteru reagirao i bivši ministar zaštite okoliša Carlos Minc koji se naklonio njegovom činu, ali ga i istodobno nazvao šu****.

 

Gomes je inače pripadnik frakcije bande Comando Vermelho, koja se osobito ističe u krijumčarenju droge i oružja, piše Dnevnik.hr

 

Premda se službeno vodi kao diler drogom, Gomes je sve osim običnog raspačivača, a u prilog tome govori i činjenica da mu je policija u studenom zaplijenila vrlo luksuzna vozila.

 

Žuta groznica je opasna i potencijalno smrtonosna bolest, prenose je komarci, a uslijed oštećenja krvnih žila i poremećaja pri zgrušavanju krvi dovodi do krvarenja u mnogim organima.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio