Mostar: Eksplozija mobitela na punjaču!

Datum objave: 19.02.2018   Broj čitanja: 940
Mobitel na punjaču može biti opasan.
Mostar: Eksplozija mobitela na punjaču!

 

Mostarki je eksplodirao mobitel dok se punio, a upozorenje svima je objavila na Facebooku.

Naime, kako piše Večernji.ba mobitel Samsung S5 je eksplodirao dok je bio na punjaču, a na sreću ovaj put nitko nije ozlijeđen. ''Imate mobitel Samsung S5, obratite pozornost da ga ne držite u blizini dok je priključen na punjač jer može eksplodirati. Mobitel mi je upravo eksplodirao, čuvajte djecu i sebe, naravno jer se to ipak može dogoditi'', objavila je Mostarka u grupi Mostarske mame na Facebooku, te je priložila fotografiju rastavljenog i uništenog telefona.

 

Vecernj.ba podsjeća da su eksplozije mobitela u posljednje vrijeme sve češće. O slučaju Ljubice Marić iz Zagreba pisali su svi mediji. Ležala je u krevetu. Njezin mobitel na noćnom ormariću je zazvonio i eksplodirao nakon što je tijekom noći bio na punjenju. ''Sva sreća pa su djeca spavala i nitko nije brzo došao do telefona'', rekla je Ljubica Marić.


Eksplodirao je iPhone 4S. Mobitel je bio uključen i priključen na punjač. Baterija se punila tijekom noći. Malo prije jutra Ljubici je zazvonio telefon, no svi su spavali, sporo je reagirala i pustila ga neka zvoni. Ustala je i krenula prema telefonu. Tad je drugi put zazvonio i jednostavno eksplodirao. Na mobitelu je popucalo staklo, a zvučnika od praska uopće nije bilo. Komadića je bilo po cijelom ormariću i podu sobe. Muž i ona su se skamenili. Mobitel je, unatoč eksploziji, i dalje radio. Strujna utičnica nije pregorjela, punjač je bio neoštećen.


Nadzorna kamera u hotelu Ciputra u indonezijskom Semarangu krajem prošle godine snimila je Yulianta, nadzornika koji je osjetio kako se njegov Samsung Grand Duos zagrijava. Kad je posegnuo za telefonom, eksplodirao je uz iskre koje su frcale iz telefona i zapalile mu košulju. Šokirani muškarac bacio se na pod i brzo skinuo košulju te mu je u pomoć priskočio prolaznik. Muškarac je ispričao kako do tada nije imao problema s četiri godine starim telefonom. ''Odjednom sam osjetio vrućinu i da se telefon trese. Prije nego što sam shvatio što se događa, okolo je bila vatra i u panici sam skinuo košulju'', ispričao je.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio