BRAVO HERCEGOVINO Prikupljen novac za liječenje Ivice Šimovića

Datum objave: 12.03.2018   Broj čitanja: 902
U ponedjeljak, 12. ožujka, prikupljena su sredstva potrebna za troškove liječenja i smještaja u Grčkoj.
BRAVO HERCEGOVINO Prikupljen novac za liječenje Ivice Šimovića

 

Čapljinci i cijela Hercegovia ali ogromnim djelom i naša Dijaspora su još jednom pokazali veliko srce kada je u pitanju pomoć jednih drugima, posebice u teškim trenucima!

 

Naime, proteklih dana cijela hercegovačka regija digla se na noge kako bi se skupila sredstva potrebna za liječenje Ivice Šimovića, u akciji koju je pokrenuo Crveni križ općine Čapljina.

 

Kako je potvrđeno od članova Ivicine obitelji, u ponedjeljak, 12. ožujka, prikupljena su sredstva potrebna za troškove liječenja i smještaja u Grčkoj. Ivica bi do kraja tjedna trebao otputovati na operaciju, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti.

 

Inače, Ivica je rođen 1987. godine u Čapljini, a prije mjesec dana dijagnosticiran mu je TUMOR CEREBRI HEMIPARESIS lat. DEX.+ Za žurni operativni zahvat u Grčkoj CYBER KNIFE metodom potrebita su novčana sredstva u iznosu od 35.000 €. Zbog kratkog vremenskog roka i tek odobrenog termina zahvata u Grčkoj, bilo je jako malo vremena za prikupljanje novčanih sredstava, ali Čapljinci su, zajedno sa cijelom BIH, uspjeli prikupiti sredstva potrebna za liječenje.

 

Žiro račun za pomoć i dalje ostaje otvoren, a za sve one koji i dalje žele pomoći Ivici mogu to učiniti na sljedeći način: na ime MARIJA ŠIMOVIĆ – Čapljina Unicredit banka d.d , tekući rn. br. 3381102572462424 Za uplate iz inozemstva IBAN: BA39 3381 1028 7246 3733 SWIFT: UNCRBA 22

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio