Tko je čovjek koji proziva Čovića, Grude i Mostar? Opljačkao Tuzlu pa postao antihrvat...

Datum objave: 16.03.2018   Broj čitanja: 3033
Bivši šef Službe za prostorno uređenje i zaštitu okoline grada Tuzla Slavko Stjepić svojevremeno je sjedio na optuženičkoj klupi. Razlog, oštetio je svoju službu za čak 770 tisuća KM.
Tko je čovjek koji proziva Čovića, Grude i Mostar? Opljačkao Tuzlu pa postao antihrvat...

 

Jednoj od najvećih pljački kada su lokalne zajednice u BiH u pitanju nikada nije presuđeno, a razlog je taj što je Slavko Stjepić okrenuo ploču i krenuo žestoko kao "Hrvat Tuzle" udarati po onima koji se izjašanjavaju kao bh. Hrvati i koji se zalažu za jednakopravnost hrvatskog naroda.

 

Ne šuti ni ovih dana, a razlog je taj što mu je to naredio Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle koji je svojevremeno bio velika podrška Željku Komšića, kao nelegalnom i nelegitimnom članu Predsjedništva BiH. Upravo je cilj to ponovno učiniti, a koji su najbolji mehanizmi nego pronaći podobne Hrvate, još ako su ucijenjeni.


"Kroz izmjene izbornog zakona Čović želi da Hrvati uopšte ne postoje u tuzlanskom, sarajevskom području, itd. Je li to znači ideja iz 1993.? Da se trebamo preseliti u Grude da bismo bili Hrvati koji mogu biti birani, da se izaberu, itd", kazao je Slavko Stjepić, šef Službe civilne zaštite Grada Tuzle.

 

Pogađate za okretanje leđa Hrvatima on je umjesto da odgovara za krađu 770 tisuća maraka, nagrađen pozicijom u drugoj službi.

 

A gradonačelnik Tuzle koja je prva bila zapaljena u neredima 2014. godine svoj grad često spominje kao najveći kohezijski čimbenik u BiH. Unatoč tome što je njegova Tuzla gorila 2014., a on je nije imao snage obraniti nego se kukavički povukao, tuzlanski Broz je istaknuo da nikome neće dopustiti da od Tuzle pravi Mostar.

 

Da, Mostar u kojemu godinama nema međunacionalnih sukoba, a u kojemu su ostali živjeti skoro svi ratni Bošnjaci, dok su Hrvati Tuzle sustavno protjerivani ili su prisiljivani da budu "Hrvati" preko kojih će se moći vršiti velikobošnjačka hegemonija nad najmalobrojnijim narodom.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio