Mati Buliću dijagnosticiran zloćudni tumor, hitno operiran: To što sam otkrio bolest u ranoj fazi, spasilo mi je život

Datum objave: 19.05.2018   Broj čitanja: 3580
Kralj dijaspore Mate Bulić (61) na svom Facebook profilu objavio je status u kojem je priznao kako mu je u travnju dijagnosticiran zloćudni tumor na desnom bubregu.
Mati Buliću dijagnosticiran zloćudni tumor, hitno operiran: To što sam otkrio bolest u ranoj fazi, spasilo mi je život

- Želim s vama podijeliti nešto što me mučilo posljednjih nekoliko tjedana. Naime, u travnju je dijagnosticirano kako imam zloćudni tumor na desnom bubregu. Hitno mi je zakazana operacija kojoj sam podvrgnut početkom ovog mjeseca i nalazi koje sam upravo primio pokazuju kako je tumor uspješno i u potpunosti uklonjen - priznao je Mate na Facebooku.

 

Mate se zahvalio primarijusu urologije te cijelom osoblju poliklinike u kojoj je boravio te dodao kako su se za njega odlično i profesionalno skrbili.

 

- Nisam htio s ovime izlaziti u javnost dok nisam bio u potpunosti siguran da je sve u redu. Zahvaljujem svima na brizi i porukama podrške koje sam primio u ovim teškim danima, koji su na sreću iza mene. Veselim se što se vidimo na koncertima koji počinju već u lipnju. Pregledavajte se redovito, jer to što sam otkrio bolest u ranoj fazi, meni je spasilo život. Želim vam svima puno zdravlja, jer zdravlje je najvažnije - zaključio je Mate i dodao kako voli sve svoje pratitelje.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio