IMA I TOGA U BIH: Radnicima pet posto od prošlogodišnje dobiti

Datum objave: 05.06.2018   Broj čitanja: 267
Cilj odluke Društva je stimulacija i motivacija radnika, radi vezivanja osobnih primanja s njihovim radnim učinkom i profitabilnosti ppduzeća.
IMA I TOGA U BIH: Radnicima pet posto od prošlogodišnje dobiti

Zbog doprinosa uspješnom poslovanju poduzeća, radnicima Zdravstveno-turističkog centra (ZTC) "Banja Vrućica" bit će isplaćeno pet posto od dobiti koje je to gospodarsko društvo ostvarilo u prošloj godini, odlučeno je na redovnoj Skupštini akcionara teslićkog ZTC-a.

 

Cilj odluke Društva je stimulacija i motivacija radnika, radi vezivanja osobnih primanja s njihovim radnim učinkom i profitabilnosti ppduzeća.

 

Radnici ZTC-a "Banja Vrućica" pozitivno su iznenađeni i ne kriju zadovoljstvo zbog ove odluke.

 


"Kao dugogodišnji radnik Zdravstveno-turističkog centra 'Banja Vrućica', više sam nego zadovoljna odlukom poduzeća. Nadam se da ćemo i iduće godine u ovo isto vrijeme postići još bolje poslovne rezultate, a svakako ćemo se kao radnici truditi da svakim danom što više napredujemo u svom poslu", kaže Biljana Glišić, ugostiteljski radnik.


I njen radni kolega Rade Đukanović, zaposlen u tehničkom servisu, pozdravlja odluku ZTC-a "Banja Vrućica".


"Radim kao pripravnik u ovom kompleksu i svakako da nam puno znači ova odluka, naročito što dolazi u ovom periodu, kada imamo najveće izdatke. Na ovaj način znamo da je menadžment i uprava 'Banje Vrućice' prepoznala naš trud i rad i zbog toga ćemo se još više zalagati za uspješnije poslovanje našeg poduzeća", naglasio je Đukanović.

 


Aleksandar Radošević, generalni direktor ZTC-a, precizirao je da će po ovom osnovu, svakom njihovom radniku biti isplaćeno po 250 KM.


"Ovakav vid prakse nije bio na snazi ranije, ali su radnici Društva u zadnjih nekoliko godina imali redovnu isplatu 13. plaće na završetku poslovne godine. Svakako je bitno naglasiti da smo jedno od rijetkih poduzeća u RS koja radnicima isplaćuje 13. plaću kao poticaj za ostvarene odlične poslovne rezultate u godini", podsjetio je Radošević.


Istakao je da, pored spomenute 13. plaće, njihovi radnici imaju i brojne druge benefite.


"Radnici Društva imaju mjesečnu stimulaciju na platu u određenim iznosima, odlične uvjete rada odnosno dobar radni prostor, dobru opremu, suvremene strojeve za rad i slično, ali im se i svake godine organiziraju  stručne ekskurzije i edukacije, gdje usavršavaju svoje znanje i vještine", rekao je Radošević, izvijestile su nezavisne.com.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio