Calendula Grude i Hercegovinu obogatila jedinstvenim tretmanima i novim uređajima

Datum objave: 14.06.2018   Broj čitanja: 1688
Depilacija šećernom pastom jedna je od najuspješnijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica na svijetu, a ovih dana stigla je i u Hercegovinu, u grudski Calendula Beauty and Health Studio.
Calendula Grude i Hercegovinu obogatila jedinstvenim tretmanima i novim uređajima

 

Radi se o izuzetno uspješnoj metodi koja potpuno odstranjuje dlačice, bez crvenila, ali i u potpunosti slabi korijen tako da će tretmanima ova neželjena pojava kod žena nestajati.

 

Također, tim Calendula Beauty and Health Studija stručnjak je i za oblikovanje obrva koncem. Radi se o metodi nastaloj u Indiji prije šest tisuća godina, a koliko je djelotvorna najbolje potvrđuje da konac hvata sve dlačice koje su višak, ali i one od samo jednog milimetra, te ih u korijenu otklanja.

 

Za taj postupak se koristi poseban pamučno-svileni konac presvučen antibakterijskim filmom kako ne bi došlo do prodora bakterija u pore. Konac je nježan prema koži i uz pravilnu upotrebu Calendula tima ne dolazi do iritacije kože.

 

A onima koji žele čisto lice, Calendula iz Gruda predlaže ultrazvuk za lice. Zahvaljujući njemu, otvaraju se stanice lica, te se dodaju sastojci koji u potpunosti prodiru u kožu, osvježavaju je, uljepšavaju i pomlađuju.

 

Ultrazvuk za lice, također, poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože.

 

Koža je nakon tretmana ljepša, zategnuta i osvježena.

 

I za kraj, Calendula još nudi kavitaciju za mršavljenje i anticelulitne tretmane u kombinaciji s Limfnom drenažom i Vakum masažom!

 

Ovdje imate sve na jednom mjestu.

 

Stoga, neka vaš izbor bude Calendula Beauty and Health Studio iz Gruda. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 063 885 411.

 

PR

Calendula Grude i Hercegovinu obogatila jedinstvenim tretmanima i novim uređajima
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio